product
31638Landskap spabad Linosahttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/landskap-spabad/landskap-spabad-linosa?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Landskap-spabad-Linosa-Stonefactory.jpgInStock44392SEK/utomhus/utomhus/spabad/utomhus/spabad/landskap-spabadSpabad Linosa är ett funktionellt spabad från Landskap för den som är ute efter ett simpelt spabad utan extra funktioner som även ger en låg driftskostnad. Badet är utrustat för nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett tjockt thermolock. Spabadet är sprutisolerade med polyuretanskum och termisk folie, som stänger ute kylan och håller kvar värmen som alstras. <P> Modell Linosa är ett stilrent spabad och rymmer hela 5 personer. Spabadet erbjuder 3 sittplatser och 2 bekväm liggplatser. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Spabadet är utrustad med en 2-stegscirkulationpump (steg 1 cirkulation, steg 2 massage) som är på 3 HK och en värmare på 3 kW. Detta ger en låg energiförbrukning vid användning. 1 st filter ingår vid leverans. Komplettera ordern med extra uppsättning av filter och rengöringsprodukter. Färdigt startpaket finns att köpa till med kemprodukter. <P> Utöver detta så är Viti utrustad med LED ljus i vattenlinjen, för en stämningsfull upplevelse. <P> <B>Garanti</B> - Produktgaranti 1 år <BR> - Balboa styrsystem 2 år <BR> - Reklamationsrätt 3 år <P> Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer. <P> <B>Övrigt</B> - Termolock ingår <BR> - Balboa TP500 display <BR> -Balboa BP200G1 kontrollbox <BR> - Effekt 2450 W <BR> - Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige <P> <B>Leverans</B> Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns. <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Landskap/Landskap-Spabad-Linosa-Stonefactory.pdf"> Spabadsmanual hittar ni här!</a></B> <P> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationanvisning-Spabad__55d499dd-cc6c-4539-9c4e-6f73c5bf5f20.pdf">Installationsanvisning hittar ni här!</a></B> <p> <BR> 68295
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa
Landskap spabad Linosa

Landskap spabad Linosa

29 st jets

landskap
Landskaps instegsmodell med 1-fas. Termolock ingår! Anpassat för det Nordiska klimatet.

44392 SEK / st.
68295 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2021-02-12

Artikelnummer: 1055466

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spabad Linosa är ett funktionellt spabad från Landskap för den som är ute efter ett simpelt spabad utan extra funktioner som även ger en låg driftskostnad. Badet är utrustat för nordiskt vinterklimat med bra isolering och ett tjockt thermolock. Spabadet är sprutisolerade med polyuretanskum och termisk folie, som stänger ute kylan och håller kvar värmen som alstras.

Modell Linosa är ett stilrent spabad och rymmer hela 5 personer. Spabadet erbjuder 3 sittplatser och 2 bekväm liggplatser. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Spabadet är utrustad med en 2-stegscirkulationpump (steg 1 cirkulation, steg 2 massage) som är på 3 HK och en värmare på 3 kW. Detta ger en låg energiförbrukning vid användning. 1 st filter ingår vid leverans. Komplettera ordern med extra uppsättning av filter och rengöringsprodukter. Färdigt startpaket finns att köpa till med kemprodukter.

Utöver detta så är Viti utrustad med LED ljus i vattenlinjen, för en stämningsfull upplevelse.

Garanti - Produktgaranti 1 år
- Balboa styrsystem 2 år
- Reklamationsrätt 3 år

Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer.

Övrigt - Termolock ingår
- Balboa TP500 display
-Balboa BP200G1 kontrollbox
- Effekt 2450 W
- Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige

Leverans Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns. Spabadsmanual hittar ni här!

Installationsanvisning hittar ni här!


Specifikationer

VarumärkeLandskap
TypSpabad
SerieLinosa
FärgVit
Antal sittplatser3
Antal liggplatser2
Höjd925 mm
Bredd2000 mm
Längd2000 mm
Vikt (kg)295
MaterialAristech
Vattenkapacitet874 L
Anslutning El1 x 16 A
KontrollsystemTP500
VärmeaggregatBalboa (3kW)
Pumpar
1 st 2-stegspump (3 hk)
Munstycken29 st rostfria munstycken
VattenomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop