product
31142Landskap Spabad Etnahttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/landskap-spabad/landskap-spabad-etna?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Landskap-Spabad-Etna-Stonefactory.jpgInStock57782SEK/utomhus/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/landskap-spabadSpabad Etna är ett lagomstort spabad för de som har begränsad plats på trädgården men ändå vill kunna bjuda in hela kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer hela 5 personer. Spabadet erbjuder 3 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet har en sittyta på 62-72 cm och är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering. Spabadet har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Tekniken kommer från det marknadsledande företaget Balboa. <P> Etna har 2 st pumpar som är på 2 HK vardera. Styrsystem från välkände Balboa (USA), och delar reglage etc från Sundance. Landskap spabad är dessutom isolerade fullt med polyuretanskum och foliering vilket gör att de är väl anpassade för vårt Nordiska klimat. <P> En annan extrautrustning som också ingår är LED belysning i vattenlinjen som skapar ett stilrent och vackert spabad. 1 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter. <P> <B>Garanti</B> - Produktgaranti 1 år <BR> - Balboa styrsystem 2 år <BR> - Reklamationsrätt 3 år <P> Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer. <P> <B>Övrigt</B> - Ryggmassage <BR> - Sidomassage <BR> - Bottenmassage <BR> - Fotmassage <BR> - Termolock ingår <BR> - Balboa TP600 manöverpanel <BR> - Effekt 6 300 W <BR> - Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige <P> <B>Leverans</B> Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter. <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Anvandarmanual-Balboa-Display-landskap-spabad-hekla-stonefactory.se.pdf">Användarmanual Balboa Display hittar ni här!</a></B> <P> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Landskap-Spa-Manual-Campi-Etna-VITAL.pdf">Spabadsmanual hittar ni här!</a></B> <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Bathlife_PDF/Installationanvisning-Spabad__55d499dd-cc6c-4539-9c4e-6f73c5bf5f20.pdf">Installationsanvisning hittar ni här!</a></B> <p> <B><a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/Anvandarmanual-landskap-stonefactory.se.pdf">Användarmanual hittar ni här!</a></B> 88895
Landskap Spabad Etna
Landskap Spabad Etna
Landskap Spabad Etna
Landskap Spabad Etna
Landskap Spabad Etna
Landskap Spabad Etna
Landskap Spabad Etna

Landskap Spabad Etna

58 jets

landskapTermolock ingår! Anpassat för det Nordiska klimatet.

57782 SEK / st.
88895 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 1055434

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Spabad Etna är ett lagomstort spabad för de som har begränsad plats på trädgården men ändå vill kunna bjuda in hela kompisgänget eller familjen. Spabadet rymmer hela 5 personer. Spabadet erbjuder 3 ordentliga sittplatser och 2 liggplatser för skön avslappning. Badet har en sittyta på 62-72 cm och är utrustat för kraftig nordiskt vinterklimat med bra isolering. Spabadet har ett isolerat lock, isolerade sidor i form av polyuretanskum och termisk folie. Karet är utrustat med de bästa massagepumparna på marknaden och har ett Balboa styrsystem som standard, dvs värmare, display och kontrollbox. Tekniken kommer från det marknadsledande företaget Balboa.

Etna har 2 st pumpar som är på 2 HK vardera. Styrsystem från välkände Balboa (USA), och delar reglage etc från Sundance. Landskap spabad är dessutom isolerade fullt med polyuretanskum och foliering vilket gör att de är väl anpassade för vårt Nordiska klimat.

En annan extrautrustning som också ingår är LED belysning i vattenlinjen som skapar ett stilrent och vackert spabad. 1 st filter ingår, det enda ni behöver komplettera med är eventuella rengöringsprodukter.

Garanti - Produktgaranti 1 år
- Balboa styrsystem 2 år
- Reklamationsrätt 3 år

Fråntaget ur produktgarantin är slitage/förbrukningsartiklar (såsom nackkuddar, ozongenerator, termolock, remmar, plastspännen, filter och cirkulationspump) då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Mer om garantin står i handboken som medföljer.

Övrigt - Ryggmassage
- Sidomassage
- Bottenmassage
- Fotmassage
- Termolock ingår
- Balboa TP600 manöverpanel
- Effekt 6 300 W
- Fraktkostnad 1500 kr hela Sverige

Leverans Dhl ställer av spabadet vid tomtgränsen beroende på framkomligheten. Spabadet kommer pallat på högkant och kan dras på plats eller lyftas på plats med kran eller med handkrafter.

Användarmanual Balboa Display hittar ni här!

Spabadsmanual hittar ni här!

Installationsanvisning hittar ni här!

Användarmanual hittar ni här!

Specifikationer

VarumärkeLandskap
TypSpabad
SerieEtna
FärgVit
Antal sittplatser3
Antal liggplatser2
Höjd900 mm
Bredd2000 mm
Längd2000 mm
Vikt (kg)295
MaterialAristech
Vattenkapacitet874 L
Anslutning El3 x 16 A
KontrollsystemBalboa TP600
VärmeaggregatBalboa (3kW)
Pumpar
2 st vattenpump (2 hk)
1 st luftpump (1 hk)
1 st cirkulationspump (0,25 hk)
Munstycken58 st rostfria munstycken
VattenomkastareJa
LuftomkastareJa
RengöringsfunktionOzon
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop