• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
38939Drop X utomhusjacuzzi vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-x-utomhusjacuzzi-vit?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Drop-X-utomhusjacuzzi-vit-Stonefactory.jpgInStock199900SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorModell X från Drop är den senaste varianten och är deras maxutrustade utomhusjacuzzi med 2,2 kW massagepump och fabriksmonterad 6 kW värmare som erbjuder en lyxig badupplevelse som inte tidigare kunnat erbjudas. Modellen är utrustad med Ozonrengöring. Poolen rymmer upp till 8 personer, varav 6 massageplatser och 46 roterande masserande vattenmunstycken. ControlmySpa ™ modul kan beställas som tillval för fjärrstyrning. <P> Dropformen hos Drop-poolerna är inspirerad av Finlands vackra natur och den minimalistiska designen har utformats av den finska designern Nikolai Ruola. Drops utomhusjacuzzi förgyller er trädgård och kan byggas in terrassen om man önskar en mer diskret look. De eluppvärmda Drop poolerna är designade och tillverkade i Finland och har beviljats bemärkelsen Nyckelflaggan. <P> Finns det något mer avkopplade och mer njutbart än att låta kroppen sjunka ned i ett varmt härligt bad, fri från all vardaglig stress runt omkring dig. Koppla av och njut i ditt hem och få en maximal njutning och återhämta både kropp och själ tillsammans med de viktigaste personerna i ditt liv - din familj. Det förtjänar du. <P> <b>Poolpaketet inkluderar:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit eller grå utförande</li> <li>Aluminiumstomme</li> <li>6 kW eluppvärmning</li> <li>Masserande bubbelsystem</li> <li>46 roterande jetmunstycken försedd på 6 massageplatser</li> <li>2,2 kW pump</li> <li>Filter</li> <li>LED-belysning</li> <li>ControlmySpa ™ fjärrstyrning</li> <li>50 mm polyuretanisolering (fullskummad) på hela stommen</li> <li>Extreme Winter termolock anpassad för nordisk klimat</li> <li>UV-reningssystem</li> <li>Ozonbehandlingsystem</li> <li>Ytvattenfilter</li> <li>Startkit med kemprodukter (klortabletter, pH+, pH- och teststickor) </ul> <P> Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump. <P> <B>Elvärmaren bör kopplas av en behörig elektriker.</B> <P> Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Patronfilter rekommenderas att rengöra med filterrengöring var 14:e dag och byts ut vid behov.199900

Drop X utomhusjacuzzi vit

Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden.


Denna produkt säljs inte till Danmark och kan inte heller levereras till Danmark. Beställningar till Danmark kommer att makuleras automatiskt.

drop
199900 SEK / st.

Artikelnummer: DropX

Enhet: st.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory