• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
28024Drop Vuolle utomhusjacuzzi Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-vuolle-utomhusjacuzzi-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/drop-vuolle-utomhusjacuzzi-gra-inspo-stonefactory.se.jpgInStock126500SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorDrop Vuolle är en modern elegant utomhusjacuzzi där estetisk design har kombinerats med masserande jetmunstycken och tekniken från utomhusspabad. Vuolle är tillverkad i vårat grannland Finland och garanterar en förstklassig badupplevelse. <P> Vuolle, är finska och ordet i sig avspeglar punkten i en starkt forsande älv där strömmen är jämn och vattnet virvlar vid kanten. Förnimma älvens porlande ljud medan ljuset leker på vattenytan och njut av det varma vattnet som ger en lugnande och avkopplande känsla. Det diskreta eleganta utseendet tillsamman med de masserande jetmunstyckena försäkrar att Drop Vuolle erbjuder en fullkomlig upplevelse för alla dina sinnen. Koppla av och njut. <P> Vuolle rymmer 8 personer varav 4 massageplatser med totalt 32 st massagemunstycken. Poolen erbjuder senaste tekniken som gör att temperaturen kan kontrolleras med smartphone eller surfplatta. Färdigmonterad och testkörd i fabrik, så du kan öppna locket och njuta och använda din pool året om, i alla väder. <P> <b>Poolpaketet inkluderar:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit eller grå utförande</li> <li>Aluminiumstomme</li> <li>6 kW eluppvärmning</li> <li>Masserande bubbelsystem</li> <li>32 jetmunstycken försedd på 4 massageplatser</li> <li>1,5 kW pump</li> <li>Filtersystem & filterbollar</li> <li>LED-belysning</li> <li>ControlmySpa ™ fjärrstyrning</li> <li>50 mm polyuretanisolering (fullskummad) på hela stommen</li> <li>Extreme Winter termolock anpassad för nordisk klimat</li> <li>UV-reningssystem</li> <li>Ozonbehandlingsystem</li> <li>Ytvattenfilter</li> <li>Startkit med kemprodukter (klortabletter, pH+, pH- och teststickor) </ul> <P> Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump. <P> <B>Elvärmaren bör kopplas av en behörig elektriker.</B> <P> Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Patronfilter rekommenderas att rengöra med filterrengöring var 14:e dag och byts ut vid behov.126500

Drop Vuolle utomhusjacuzzi Grå

Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden.


OBS Leveranstiden just nu är ca 10-11 veckor


Denna produkt säljs inte till Danmark och kan inte heller levereras till Danmark. Beställningar till Danmark kommer att makuleras automatiskt.

drop
126500 SEK / st.

Artikelnummer: dropVu-g

Enhet: st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop