• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
38938Drop S utomhusjacuzzi gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-s-utomhusjacuzzi-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Drop-S-utomhusjacuzzi-vit-inspo-utomhuspool-Stonefactory.jpgInStock108500SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorDrop S är tillverkad i vårat grannland Finland och garanterar en förstklassig badupplevelse. Modell S är framtagen efter storebror Vuolle och särskiljer sig i bemärkelsen att den har 4st 6"massage munstycken för de kunder som primärt vill ha en pool att kunna relaxa men samtidigt kunna ha flexibilitet att kunna ha massagejets. <P> Med 6" massagemunstycken får användaren en ordentligt massageupplevelse med ett optimalt vattenflöde i jetsen tack vare en massagepump på 1,5 kW. Som standard sitter det fabriksmonterad 6 kW värmare i poolen tillsammans med UV-reningssystem. <P> S rymmer 8 personer varav 4 massageplatser med jets. Poolen kan extra utrustas med Ozonrengöring och ControlMySpa fjärrstyrning som tillval, som smidigt låter dig att bland annat justera vattentemperaturen och och få push notiser i din smart phone eller padda om status på din pool. Färdigmonterad och testkörd i fabrik, så du kan öppna locket och njuta och använda din pool året om, i alla väder. <P> <b>Poolpaketet inkluderar:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit eller grå utförande</li> <li>Aluminiumstomme</li> <li>6 kW eluppvärmning</li> <li>Masserande bubbelsystem</li> <li>4 jetmunstycken försedd på 4 massageplatser</li> <li>1,5 kW pump</li> <li>Filtersystem & filterbollar</li> <li>LED-belysning</li> <li>50 mm polyuretanisolering (fullskummad) på hela stommen</li> <li>Thermolock</li> <li>UV-reningssystem</li> <li>Ozonbehandlingsystem</li> <li>Ytvattenfilter</li> <li>Startkit med kemprodukter (klortabletter, pH+, pH- och teststickor) </ul> <P> Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump. <P> <B>Elvärmaren bör kopplas av en behörig elektriker.</B> <P> Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Filterbollarna byts cirka en gång om året.108500

Drop S utomhusjacuzzi grå

Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden.


OBS Leveranstiden just nu är ca 10-11 veckor


Denna produkt säljs inte till Danmark och kan inte heller levereras till Danmark. Beställningar till Danmark kommer att makuleras automatiskt.

drop
108500 SEK / st.

Artikelnummer: DropS-g

Enhet: st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop