• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
27987Drop Lampi utomhuspool Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-lampi-utomhuspool?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Drop-Lampi-utomhuspool-Stonefactory.jpgInStock67500SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorDrop Lampi är en modern, elegant och vacker utomhuspool formad likt en vattendroppe. Lampi är tillverkad i vårat grannland Finland och denna utomhuspool lämpar sig även för inomhusmiljö. <P> Lampi, återspeglar den finska naturen, Lapplands lugn och skönhet, som utgör en vacker fristad för avkoppling. Lampi är finska och ordet betyder damm som i en sjö. Utomhuspoolen kan förgylla din trädgård där Lampi-poolens lugna yta kan utgöra en perfekt oas för avkoppling, i enskildhet eller i sällskap med vänner och familj. <P> Lampi utomhuspool är utrustad med poolbelysning som ger en stämningshöjande effekt och lyser upp tillvarorna under mörka kvällar under vår- och höstkanten samtidigt som vattenytan vackert lyser upp medan du kopplar av en stund i vardagen. Färdigmonterad och testkörd i fabrik, så du kan öppna locket och njuta och använda din pool året om, i alla väder. <P> <b>Poolpaketet inkluderar:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit eller grå utförande</li> <li>Aluminiumstomme</li> <li>3 kW eluppvärmning</li> <li>50 mm isolering på hela stommen</li> <li>LED-belysning</li> <li>Digital styrpanel i maskinrummet</li> <li>Filtersystem & filterbollar</li> <li>Extreme Winter termolock anpassad för nordisk klimat</li> <li>UV-rening</li> <li>Ytvattenfilter</li> <li>Startkit med kemprodukter (klortabletter, pH+, pH- och teststickor) </ul> <P> Poolen kan förses med en fabriksmonterad 3 kW tillsatsvärmare. Vid bad när det är köldgrader kan vattentemperaturen börja sjunka, speciellt om du badar länge och locket är öppet. Om du vill njuta av långa och avslappnande bad också under vintern, rekommenderas tillsatsvärmaren på 3kW som extrautrustning till poolpaketet. <P> Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump. <P> <B>Elvärmaren bör kopplas av en behörig elektriker.</B> <P> Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Patronfilter rekommenderas att rengöra med filterrengöring var 14:e dag och byts ut vid behov.67500

Drop Lampi utomhuspool Vit

Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden. Nytt för 2021 är att modell Lampi har UV-rening som standard.


OBS Leveranstiden just nu är ca 10-11 veckor


Denna produkt säljs inte till Danmark och kan inte heller levereras till Danmark. Beställningar till Danmark kommer att makuleras automatiskt.

drop
67500 SEK / st.

Artikelnummer: dropLa

Enhet: st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop