• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
28174Drop Pisara vedeldad pool Gråhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-pisara-vedeldad-pool-gra?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Drop-Pisara-Vedeldad-kamineldad-pool-Stonefactory.jpgInStock69900SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorDrop Pisara är en vedeldad pool och är inspirerad av de första Drop-poolerna som värmdes upp med kamin då det var det enda uppvärmingsalternativet. Med kaminuppvärmning ger Pisara-poolen en billig uppvärmning samtidigt som den är sober med sitt läckra utseende. <P> Pisara, betyder droppe och de vedeldade poolerna var startskottet för Drop, det är här som Drops historia börjar. Pisara har en effektiv och elegant Black Box kamin som ger en blixtsnabb uppvärmning av vattnet på endast två timmar. Känn värmen från kaminen, doften från veden och se de stämningsfulla flammorna som dansar och lyser genom kaminens glaslucka. Pisara tar den traditionella badupplevelsen en droppe längre. <P> Pisara rymmer 6-8 personer och stommen är tillverkad av tryckimpregnerat virke och isolerad med polyuretanisolering (fullskummad). Pisara kan extrautrustas med integrerade dryckeshållare som tillval, perfekt för längre badstunder. <P> <b>Poolpaketet inkluderar allt som behövs för användning av en traditionell kamineldad pool:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit eller grå utförande</li> <li>Stomme av tryckimpregnerat virke</li> <li>50 mm polyuretanisolering (fullskummad) på hela stommen</li> <li>35 kW Black Box kamin</li> <li>LED-belysning</li> <li>Skorstensrör och skyddsgaller</li> <li>Askspade</li> <li>Låsbart Extreme Winter termolock anpassad för nordisk klimat</li> <li>Nödvändiga slangar och fästanordningar för kaminen</li> </ul> <P> Tack vare polyuretanisolering och termolocket värms vattnet snabbare och bibehåller värmen under en längre tid. Locket håller också skräp borta. <P> Kaminens genomföringar är färdigt definierade enligt bifogade bild.69900

Drop Pisara vedeldad pool Grå

Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden.


Denna produkt säljs inte till Danmark och kan inte heller levereras till Danmark. Beställningar till Danmark kommer att makuleras automatiskt.

drop
69900 SEK / st.

Artikelnummer: dropPi-g

Enhet: st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory