• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
27988Drop Lähde Bubbelpool Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-lahde-utomhusjacuzzi?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Drop-Lahde-utomhusjacuzzi-Stonefactory.jpgInStock124900SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorDrop Lähde är en modern elegant utomhusjacuzzi där estetisk design har kombinerats med masserande bubbelsystem och tekniken från utomhusspabad. Denna utomhusjacuzzi är tillverkad i vårat grannland Finland och garanterar en förstklassig badupplevelse. Lähde är det finska namnet för källa, Drop Lähde fick inte bara sitt namn för att hedra Finlands rena natur och kristallklara källor, utan också för att beskriva detta fantastiska poolpaket. Det rena vattnet och stämningsfulla bubblorna porlar upp mot ytan precis som i en källa. <P> Den största källan i Finland kallas för Sulaoja källa. Denna källa befinner sig i Utsjoki i Norra Finland. Denna källa är en gammal helig plats för samerna. Det sägs även att denna källa ska ha haft en läkande kraft. Precis som Sulaja källa så hoppas vi att Drop Lähde kan ge dig en helande känsla i vardagen. Förnimma källans porlande ljud medan ljuset leker på vattenytan och njut av det varma vattnet som ger en lugnande och avkopplande känsla. Det diskreta eleganta utseendet tillsamman med det masserande bubbelsystemet försäkrar att Drop Lähde erbjuder en fullkomlig upplevelse för alla dina sinnen. Lyft på locket och njut! <P> Drop Lähde rymmer 6-8 personer med bubbelsystem och medföljande termolock. Utrustad med en stark blower som ger en härlig avkoppling med bubbel samt även LED-ljus och UV-rengöring i kombination med Ozon-rening. Med bubbla värmeelement på totalt 6 kW, bibehålls vattentemperaturen vid längre badstunder. <P> <b>Poolpaketet inkluderar:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit, svart eller grå utförande</li> <li>Aluminiumstomme</li> <li>6 kW eluppvärmning</li> <li>50 mm isolering av hela stommen</li> <li>Bubbelsystem</li> <li>LED-ljus</li> <li>Digital styrpanel</li> <li>Filter</li> <li>Thermolock</li> <li>UV-reningssystem</li> <li>Ozon-rening</li> <li>Startkit med kemprodukter </ul> <P> Poolen levereras med en fabriksmonterad 3 kW tillsatsvärmare. Vid bad när det är köldgrader kan vattentemperaturen börja sjunka, speciellt om du badar länge och locket är öppet. För att du ska kunna njuta av långa och avslappnande bad under vintertid sitter det dubbla värmare som är fabriksmonterad. <P> Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump. Notera att måtten kan diffa +/- 0,5 cm. <P> Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Patronfilter rekommenderas att rengöra med filterrengöring var 14:e dag och byts ut vid behov.124900

Drop Lähde Bubbelpool Vit

Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden.


Denna produkt säljs inte till Danmark och kan inte heller levereras till Danmark. Beställningar till Danmark kommer att makuleras automatiskt.

drop
124900 SEK / st.

Artikelnummer: dropLä

Enhet: st.

Beställningsvara. Leveranstid cirka 6 veckor

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory