Varumärken

Dreammaker Spas

Dreammaker spas Stonefactory Spaexperten
DreamMaker Spas gör enkla, prisvärda och hållbara utespa med plug and play funktion, vilket innebär smidig installation utan elektriker eller 3-fas. Placera spabadet på plats och stoppa in stickkontakten och ni är nu redo att kunna njuta och koppla av. Spabaden är utformade med användaren i åtanke och varje spa är byggt för att vara det ultimata i avkoppling och njutning.

Dream Maker Spas rankas # 1 i värdet av produkterna i TradeCertified ™ Executive Summary Report. TradeCertified ™ som är en oberoende organisation som utvärderar småföretag, yrkesverksamma och servicecenter för att erbjuda omfattande affärs- och produktinformation till konsumenter.

Utespat är utformade för att vara enkla att installera och enkla att använda, så du kan spendera mindre tid att underhålla ditt spa och mer tid för att istället kunna njuta av det. Spabadet är byggd med Syncryl-material för att ge utseendet av akryl men med poly- etylens hållbarhet. Dream Maker Spas har en elegant slitstark yta garanterad att inte spricka eller rosta.