• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
11429Comfort Garden Spabad Jupiter 94 jetshttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/comfort-garden-spabad-reykjavik-66-jets?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Spabad-Comfort-Garden-Jupiter-66-jets-Stonefactory-bild-3.jpgInStock89995SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/comfort-garden-spabadEtt prisvärt spabad från Comfort Garden för familjer och sällskap upp till 6 personer. Utrustat med den senaste teknologins styrsystem och värmare från den världsledande amerikanska tillverkaren Balboa. <b>Isolering</b> Spabadet är isolerat med ett tjockt lager polyuretanskum som skyddas av en snygg grå panel. Panelen är utrustad med en termofolie som både håller kylan utanför och bibehåller alstrad värme inuti spabadet. <b>Detta medföljer</b> <ul> <li>2 st filter.</li> <li>Inbyggd LED-belysning i vattennivå samt botten.</li> <li>Reningsverk med automatiskt program och inbyggd ozonrening.</li> <li>Ett låsbart termolock, för att bibehålla värmen när du inte använder det.</li> <li>Badet är utrustat med den senaste teknologins styrsystem och värmare från den världsledande amerikanska tillverkaren Balboa.</li> </ul> <b>Garanti</b> <ul> <li>3 år på stommen/ramen.</li> <li>1 år på resterande delar.</li> <li>2 år på styrboxen från Balboa</li> <li>2 år på akrylen (gäller vid läckage & sprickor).</li> </ul> Vi rekommenderar starkt att ni köper till en locklyftare för att minimera slitage och för ökad hållbarhet. Se locklyftaren under relaterade produkter nedan för mer information! <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/comfort-garden-spabad-jupiter-66-jets-bruksanvisning.pdf"><b>Klicka här för bruksanvisning</b></a> <p> Leveranstid: ca 6-12 arbetsdagar89995

Comfort Garden Spabad Jupiter 94 jets

6 platser

Pumparna ger massage och njutning genom hela 94 st kromade massage-munstycken. Åtta av dessa är dessutom utrustade med hydroterapi. Hydroterapi är en kombination av värme, vattnets bärkraft och massage.
comfortgarden
89995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 520094

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory