• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
14357Comfort Garden Spabad Pluto 23 jetshttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/comfort-garden-spabad-berlin-23-jets?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Comfort-Garden-Spabad-Pluto-23-jets.jpgInStock45999SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/comfort-garden-spabadPluto från Comfort Garden är förmodligen marknadens mest prisvärda utespa. Detta spabad passar den lilla familjen som är ute efter ett prisvärt men välisolerat spabad för vårt nordiska klimat. Spabadet rummet upp till 5 personer och har 3 sittplatser + 2 lounge/ligg-platser. Sittdjupet är på 61 cm vid liggplatserna och 67 cm vid sittplatserna. Spabadet levereras med 3 st bekväma nackkuddar och har 23 st munstycken med massage, varav 3 st av pumparna erbjuder hydroterapi som minskar spänning orsakat av stress genom värme och vattenmassage. <b>Isolering</b> Spabadet är isolerat med ett tjockt lager polyuretanskum som skyddas av en snygg grå panel. Panelen är utrustad med en termofolie som både håller kylan utanför och bibehåller alstrad värme inuti spabadet. <b>Detta medföljer</b> <ul> <li>2 st filter</li> <li>Inbyggd LED-belysning i vattennivå samt botten</li> <li>Reningsverk med automatiskt program och inbyggd ozonrening</li> <li>Senaste teknologins styrsystem och värmare från amerikanska Balboa</li> <li>Ett låsbart termolock, för att bibehålla värmen när du inte använder det</li> <li>Badet är utrustat med den senaste teknologins styrsystem och värmare från världsledande Balboa</li> </ul> <b>Garanti</b> <ul> <li>3 år på stommen/ramen.</li> <li>1 år på resterande delar.</li> <li>2 år på Balboa styrbox.</li> <li>2 år på akrylen (gäller vid läckage & sprickor).</li> </ul> Vi rekommenderar starkt att ni köper till ett locklyft för att minimera slitage och för ökad hållbarhet. Se locklyftet under relaterade produkter nedan för mer information! <p> Leveranstid: ca 6-12 arbetsdagar <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/PDF/comfort-garden-spabad-jupiter-66-jets-bruksanvisning.pdf"><b>Klicka här för bruksanvisning</b></a> 48995

Comfort Garden Spabad Pluto 23 jets

5 platser
Marknadens kanske mest prisvärda utespa. Detta spabad passar den lilla familjen som är ute efter ett prisvärt men välisolerat spabad för vårt nordiska klimat.

comfortgarden
45999 SEK / st.
48995 SEK / st.
Visa prishistorik

Artikelnummer: 553096

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory