product
27986Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vithttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/drop-pool/drop-vuolle-utomhusjacuzzi?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Drop-Vuolle-utomhusjacuzzi.jpgInStock115995SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/drop-pool/utomhus/spabad/badtunnorDrop Vuolle är en modern elegant utomhusjacuzzi där estetisk design har kombinerats med masserande jetmunstycken och tekniken från utomhusspabad. Vuolle är tillverkad i vårat grannland Finland och garanterar en förstklassig badupplevelse. <P> Vuolle, är finska och ordet i sig avspeglar punkten i en starkt forsande älv där strömmen är jämn och vattnet virvlar vid kanten. Förnimma älvens porlande ljud medan ljuset leker på vattenytan och njut av det varma vattnet som ger en lugnande och avkopplande känsla. Det diskreta eleganta utseendet tillsamman med de masserande jetmunstyckena försäkrar att Drop Vuolle erbjuder en fullkomlig upplevelse för alla dina sinnen. Koppla av och njut. <P> Vuolle rymmer 8 personer varav 4 massageplatser med totalt 32 st massagemunstycken. Poolen erbjuder senaste tekniken som gör att temperaturen kan kontrolleras med smartphone eller surfplatta. Färdigmonterad och testkörd i fabrik, så du kan öppna locket och njuta och använda din pool året om, i alla väder. <P> <b>Poolpaketet inkluderar:</b> <ul> <li>Drop-pool, i vit eller grå utförande</li> <li>Aluminiumstomme</li> <li>6 kW eluppvärmning</li> <li>Masserande bubbelsystem</li> <li>32 jetmunstycken försedd på 4 massageplatser</li> <li>1,5 kW pump</li> <li>Filtersystem & filterbollar</li> <li>LED-belysning</li> <li>ControlmySpa ™ fjärrstyrning</li> <li>50 mm polyuretanisolering (fullskummad) på hela stommen</li> <li>Extreme Winter termolock anpassad för nordisk klimat</li> <li>UV-reningssystem</li> <li>Ozonbehandlingsystem</li> <li>Ytvattenfilter</li> <li>Startkit med kemprodukter (klortabletter, pH+, pH- och teststickor) </ul> <P> Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump. <P> <B>Elvärmaren bör kopplas av en behörig elektriker.</B> <P> Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Filterbollarna byts cirka en gång om året.125495
Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit
Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit
Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit
Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit
Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit
Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit

Drop Vuolle utomhusjacuzzi Vit

drop
Drop erbjuder pooler med finländsk design och lyx i vardagen i hemmamiljö samt i trädgårdsmiljö. Poolerna går bra att bygga in på altanen samt vid sommarstugan. Drop har pooler för alla smaker och behov och erbjuder både utomhusjacuzzi och utomhusbad. Drop-poolen är framtagen för att användas året om, redo att användas när du vill, i alla väderförhållanden.
115995 SEK / st.
125495 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: dropVu

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Drop Vuolle är en modern elegant utomhusjacuzzi där estetisk design har kombinerats med masserande jetmunstycken och tekniken från utomhusspabad. Vuolle är tillverkad i vårat grannland Finland och garanterar en förstklassig badupplevelse.

Vuolle, är finska och ordet i sig avspeglar punkten i en starkt forsande älv där strömmen är jämn och vattnet virvlar vid kanten. Förnimma älvens porlande ljud medan ljuset leker på vattenytan och njut av det varma vattnet som ger en lugnande och avkopplande känsla. Det diskreta eleganta utseendet tillsamman med de masserande jetmunstyckena försäkrar att Drop Vuolle erbjuder en fullkomlig upplevelse för alla dina sinnen. Koppla av och njut.

Vuolle rymmer 8 personer varav 4 massageplatser med totalt 32 st massagemunstycken. Poolen erbjuder senaste tekniken som gör att temperaturen kan kontrolleras med smartphone eller surfplatta. Färdigmonterad och testkörd i fabrik, så du kan öppna locket och njuta och använda din pool året om, i alla väder.

Poolpaketet inkluderar:

 • Drop-pool, i vit eller grå utförande
 • Aluminiumstomme
 • 6 kW eluppvärmning
 • Masserande bubbelsystem
 • 32 jetmunstycken försedd på 4 massageplatser
 • 1,5 kW pump
 • Filtersystem & filterbollar
 • LED-belysning
 • ControlmySpa ™ fjärrstyrning
 • 50 mm polyuretanisolering (fullskummad) på hela stommen
 • Extreme Winter termolock anpassad för nordisk klimat
 • UV-reningssystem
 • Ozonbehandlingsystem
 • Ytvattenfilter
 • Startkit med kemprodukter (klortabletter, pH+, pH- och teststickor)

Poolens genomföringar samt serviceluckans placering är färdig definierad. Poolen töms med hjälp av en tömningspump.

Elvärmaren bör kopplas av en behörig elektriker.

Tack vare ett effektivt filtersystem behöver poolens vatten bytas ca 3 gånger per år, beroende på badtillfällen. Filterbollarna byts cirka en gång om året.

Specifikationer

VarumärkeDrop
TypUtomhusjacuzzi
SerieVuolle
FärgVit
Antal sittplatser8, varav 4 massageplatser
Höjd104,5 cm
Vikt (kg)300 kg
MaterialAkryl
Vattenkapacitet1830 L
Anslutning El3x16A, 400V
Värmeaggregat6 kW
Pumpar1st 1,5 kW
Munstycken32 st
RengöringsfunktionUV, Ozon, Filter
BelysningLED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop