• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Badtunnor

Vill du ha kunna ta ett rykande hett utebad året om? Då är en av våra högkvalitativa badtunnor något för dig, svensktillverkad för det svenska klimatet. Dessutom snabba leveranser och alltid trygga köp.

Var kan man placera badtunna?

Du kan placera ditt nya utebad i stort sett var som helst, i trädgården, vid fjällstugan eller vid det havsnära fritidshuset. Det är bara att fylla på med vatten, vänner och värme. Ved som knastrar i kaminen, doften av snö i luften och en fullmåne på himlen – det är allt du behöver för en härlig kväll.

Vilken badtunna blir snyggast vid ditt hus? Det finns många alternativ

Självklart är inte en badtunna en inredningsdetalj eller något som ska matcha trädgårdsmöblerna. Eller varför inte, egentligen? Oavsett vilken betydelse det estetiska har för dig så finns möjligheten att stajla och lyfta stilen på din utemiljö. En badtunna i plast ger ett annat intryck än en i rostfritt stål såklart. Men minst lika viktigt är det vilken typ av uppvärmning som passar i just ditt fall.

Många menar att en vedeldad badtunna ger bättre driftskostnader och betydligt snabbare uppvärmning. Har du tillgång till ved och det passar din livsstil så är det ganska givet. Vid ett fritidshus i naturen är det ofta ett självklart val, både stilmässigt och praktiskt. Det går snabbt att värma vattnet med vedeldning och många gillar doften och känslan det ger. Självklart finns det starka argument för eluppvärmda badtunnor också, om det finns el där du har ditt spabad. Den lösningen ger bra koll på driftskostnaden och det blir enkelt att planera in ditt badande.

Kom också ihåg att beställa isolering när du skaffar badtunna så säkrar du att värmen håller sig längre. Såväl filter som pump och själva elvärmaren behöver också sitta i en isolerad låda. Det är viktigt att beräkna var de ska placeras och hur mycket plats de tar. Självklart har det också betydelse hur badtunnan utomhus ska användas. Ser du framför dig att ni ska bada på vintern, är det viktigt att veta hur många minusgrader din badtunna klarar och hur lång uppvärmning som kommer att krävas.


Nordpool hos Stonefactory

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory