product
13761Tillval Ljuspaket till Svenskabad Spabadhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/aurua-spabad/tillval-ljuspaket-till-spabad?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Ljuspaket.pngInStock4995SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/aurua-spabadMed tillval ljuspaket får du ett stämningshöjande ljuspaket som lyser upp tillvaron under sena höstkvällar och vintertid. Perfekt för dig som vill njut av ett spabad året runt oavsett tidpunkt på dygnet. I ljuspaketet ingår fiberoptiskt nivåbelysning i vattenlinjen samt reglage som är belysta. Ljuspaketet kan köpas till på följande Spabad Earl, Vancouver, Vancouver Black Edition och Denver från Svenskabad. <B>OBS! Köps till i samband med spabad - kan inte köpas till i efterhand!</B>5350
Tillval Ljuspaket till Svenskabad Spabad

Tillval Ljuspaket till Svenskabad Spabad

Passar Earl, Vancouver & Denver

svenskabad
Köp till ett stämningshöjande ljuspaket som lyser upp tillvaron under sena höstkvällar och vintertid.
4995 SEK / st.
5350 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: Svenskbad-Ljuspaket

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Med tillval ljuspaket får du ett stämningshöjande ljuspaket som lyser upp tillvaron under sena höstkvällar och vintertid. Perfekt för dig som vill njut av ett spabad året runt oavsett tidpunkt på dygnet.
I ljuspaketet ingår fiberoptiskt nivåbelysning i vattenlinjen samt reglage som är belysta. Ljuspaketet kan köpas till på följande Spabad Earl, Vancouver, Vancouver Black Edition och Denver från Svenskabad. OBS! Köps till i samband med spabad - kan inte köpas till i efterhand!

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop