• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
21463Svenskabad Utespa Dallashttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/svenskabad-utespa-dallas?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Svenskabad-Utespa-Dallas-Stonefactory.jpgInStock89900SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/aurua-spabadSkapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö. Den runda formen formligen öppnar för en social och festlig sammankomst. Med en svart akrylbeläggning av typen lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. De 33 munstyckena drivs av en kraftfull, energisnål Eco-boost vattenpump från Gecko som kommer möra upp dina muskler och göra dig helt avslappnad. De installerade vattenpumparna är extra energisnåla och tystgående. <P> Med det användarvänliga styrsystemet från Gecko styr du enkelt spabad Dallas XL och håller koll på spabadets status och navigerar smidigt i menyn med färgdisplayen.. <P> Dallas XL spabad är utrustat med tjockt 5 tums isolerlock och är extremt välisolerat, anpassat för det nordiska klimatet och har en gedigen aluminiumstomme. Dallas XL är även fullskummad, vilket innebär att 3 sidor är fylla med skumisolering, samt att spabadet har isolerats från balja till sarg. Serviceluckan är 3 skikts isolerad. Därmed kan du bada oavsett årstid med låg energiförbrukning! <b>INGÅR</b> <ul> <li>Extra förstärkta och dubbelisolerade bottenplattor</li> <li>Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump</li> <li>Gecko In.Ye-5 kontrollsystem + K500 färgdisplay</li> <li>Gecko värmeaggregat (4 kW)</li> <li>Filtreringssystem</li> <li>Trappa</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Lock ingår dock utan locklyft. Locklyftet går att köpa till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit. Det går även att utrusta badet med tillval LED extra ljuspaket. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://svenskabad.se/wp-content/uploads/2018/03/Dallas-Earl-Denver-Vancouver-2018-rekt.pdf"><b> Klicka här för Manual</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Energirapport-Svenskabad-Dallas-Stonefactory.pdf"><b> Klicka här för Energirapport</b></a> <BR> 109900
-18%

Svenskabad Utespa Dallas
Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

svenskabad
89900 SEK / st.
109900 SEK / st.

Artikelnummer: BEL-208

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory