product
23133Svenskabad Swimspa Portlandhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/svenskabad-swimspa-portland?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Portland-Swimspa-Svenskabad-Stonefactory.jpgInStock169900SEK/utomhus/spabad/utomhus/spabad/aurua-spabad/utomhus/spabad/swimspaSkapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö med rymligt swimspa. Denna swimspa har en inbyggd spadel som utöver en simdel är utrustad med 3 sittplatser. <P> Med en slitagetålig akrylbeläggning med Lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. De 33 rostfria munstyckena drivs av en kraftfull jetpump på hela 3 hk för ordentligt tryck för att ni ska kunna simma och spabada. Spabad Portland levereras med ett extra tjockt värmeisolerat termolock. <P> Med det smidiga kontrollsystemet Gecko In.Ye-5 + K800 färgdisplay kontrollerar du enkelt samtliga funktioner. Badet är även utrustad med Wi-Fi som förenklar användningen på ett smidigt sätt och gör att ni även kan hålla koll på badet när ni inte är hemma. <P> • Stomme helt i aluminium. Lätt, tåligt och står emot den fukt som kan uppstå på insidan av baden. Ger även en stabil konstruktion som bibehåller formen och flänger livslängden på badet. <P> • Energisnåla Eco-boost pumpar från Gecko med Low Flow är extremt tystgående. <P> • Separat cirkulationspump, Gecko 4 kW. <P> • Fullskummad isolering som är mest energieffektiv, jämfört med 3-skikts isoleringen med luftspalt. Fullskummad isolering innebär att samtliga 3 sidor är fyllda med skumisolering, samt att baden är isolerade från baljan till sarg. Serviceluckan till maskinrummet är 3-skikts isolerad för enkelt åtkomst. <P> <b>INGÅR</b> <ul> <li>Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump</li> <li>Gecko kontrollsystem</li> <li>Gecko värmeaggregat (4 kW)</li> <li>Filtreringssystem</li> <li>Wi-Fi</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit och. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://svenskabad.se/wp-content/uploads/2018/03/Dallas-Earl-Denver-Vancouver-2018-rekt.pdf"><b> Klicka här för Manual</b></a> <BR> 230000
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland
Svenskabad Swimspa Portland

Svenskabad Swimspa Portland

33 jets

svenskabad
Rymligt swimspa med 3 sittplatser + 1 st simdel, byggd med en solid stomme och komponenter av hög kvalité.

Normalt sett beställningsvara med lev.tid 10 veckor.
169900 SEK / st.
230000 SEK / st.

Produceras vid beställning. Kontakta kundtjänst för leveranstid

Artikelnummer: BEL-480

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Skapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö med rymligt swimspa. Denna swimspa har en inbyggd spadel som utöver en simdel är utrustad med 3 sittplatser.

Med en slitagetålig akrylbeläggning med Lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. De 33 rostfria munstyckena drivs av en kraftfull jetpump på hela 3 hk för ordentligt tryck för att ni ska kunna simma och spabada. Spabad Portland levereras med ett extra tjockt värmeisolerat termolock.

Med det smidiga kontrollsystemet Gecko In.Ye-5 + K800 färgdisplay kontrollerar du enkelt samtliga funktioner. Badet är även utrustad med Wi-Fi som förenklar användningen på ett smidigt sätt och gör att ni även kan hålla koll på badet när ni inte är hemma.

• Stomme helt i aluminium. Lätt, tåligt och står emot den fukt som kan uppstå på insidan av baden. Ger även en stabil konstruktion som bibehåller formen och flänger livslängden på badet.

• Energisnåla Eco-boost pumpar från Gecko med Low Flow är extremt tystgående.

• Separat cirkulationspump, Gecko 4 kW.

• Fullskummad isolering som är mest energieffektiv, jämfört med 3-skikts isoleringen med luftspalt. Fullskummad isolering innebär att samtliga 3 sidor är fyllda med skumisolering, samt att baden är isolerade från baljan till sarg. Serviceluckan till maskinrummet är 3-skikts isolerad för enkelt åtkomst.

INGÅR

  • Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump
  • Gecko kontrollsystem
  • Gecko värmeaggregat (4 kW)
  • Filtreringssystem
  • Wi-Fi
  • 3 års fullgaranti
Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit och. Se relaterade produkter nedan!
Klicka här för Manual

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar
TypSwimspa
SeriePortland
FärgSterling Silver
Antal sittplatser3 st
Antal liggplatser0 st
Höjd1 310 mm
Bredd2 300 mm
Längd4 800 mm
Vikt (kg)1 200 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet5 520 liter
Anslutning El380 V / 50 Hz
KontrollsystemGecko In.Ye-5 + K800 färgdisplay
VärmeaggregatGecko (4 kW)
Pumpar
4 st jetpumpar Gecko (3 hk)
1 st cirkulationspump (Gecko 0,35 hk)
Munstycken33 st rostfria munstycken
VattenomkastareJa
LuftomkastareNej
RengöringsfunktionUV-rening
BelysningUndervattenljus, LED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop