product
12673Svenskabad Utespa Vancouver Pearl Shadowhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/aurua-utespa-vancouver-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/svenska-badrumsinredningar-utespa-vancouver-lucite-svart-stonefactory.jpgInStock84900SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/aurua-spabadSkapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö. I detta smart utformade spabad får hela 7 personer plats, två av platserna är liggplatser. Vancouvers Accu-pressure och kroppsformade liggplatser är extremt behagliga och kommer se till att du konsekvent får en behaglig vattenterapi varje gång. När du badar ökar blodcirkulationen och kroppen frigör endorfiner som ger dig ett lyckorus. Det generösa antalet sittplatser uppmuntrar till att dela upplevelsen med nära och kära. <P> Med en slittålig svart akrylbeläggning av typen lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. Hela 71 rostfria munstyckena drivs av två kraftfulla vattenpumpar som kommer möra upp och massera dina muskler och göra dig helt avslappnad. Vattenpumparna är extra energisnåla och tystgående. <P> Spabad Vancouver levereras med en trappa och ett värmeisolerat lock som är 5 tum tjockt och är extremt välisolerat, anpassat för det nordiska klimatet och har en gedigen aluminiumstomme. Vancouver är även fullskummad, vilket innebär att 3 sidor är fylla med skumisolering, samt att spabadet har isolerats från balja till sarg. Serviceluckan är 3 skikts isolerad. Därmed kan du bada oavsett årstid med låg energiförbrukning! <P> Med det smidiga kontrollsystemet Gecko styr du spabad Vancouver smidigt och snabbt. <P> • De mest exklusiva modellerna: Earl, Denver och Vancouver, har det oöverträffade styrsystemet Gecko tillsammans med en 4 kW värmare i 825 material. Geckos cirkulationspumpar med Low Flow är i prinicp ljudlös och med extremt lång livslängd. <b>INGÅR</b> <ul> <li>4 nackkuddar</li> <li>Extra förstärkta och dubbelisolerade bottenplattor</li> <li>Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump</li> <li>Gecko kontrollsystem</li> <li>Gecko värmeaggregat (4 kW)</li> <li>Filtreringssystem</li> <li>Trappa</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även en modell med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit och ljuspaket för stämningshöjande belysning för året runt användning. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://svenskabad.se/wp-content/uploads/2018/03/Dallas-Earl-Denver-Vancouver-2018-rekt.pdf"><b> Klicka här för Manual</b></a> <BR> <a href="https://www.stonefactory.se/pub_docs/files/Svenskabad_PDF/Energirapport-Svenskabad-Vancouver-Stonefactory.pdf"><b> Klicka här för Energirapport</b></a> <BR> 124900
Svenskabad Utespa Vancouver Pearl Shadow
Svenskabad Utespa Vancouver Pearl Shadow

Svenskabad Utespa Vancouver Pearl Shadow

71 jets

svenskabad
Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

För tillfället är det cirka 4-10 veckors leveranstid på denna modell.
84900 SEK / st.
124900 SEK / st.

Inkommer preliminärt 2020-12-15

Artikelnummer: BEL-230S-18

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Skapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö. I detta smart utformade spabad får hela 7 personer plats, två av platserna är liggplatser.
Vancouvers Accu-pressure och kroppsformade liggplatser är extremt behagliga och kommer se till att du konsekvent får en behaglig vattenterapi varje gång. När du badar ökar blodcirkulationen och kroppen frigör endorfiner som ger dig ett lyckorus. Det generösa antalet sittplatser uppmuntrar till att dela upplevelsen med nära och kära.

Med en slittålig svart akrylbeläggning av typen lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. Hela 71 rostfria munstyckena drivs av två kraftfulla vattenpumpar som kommer möra upp och massera dina muskler och göra dig helt avslappnad. Vattenpumparna är extra energisnåla och tystgående.

Spabad Vancouver levereras med en trappa och ett värmeisolerat lock som är 5 tum tjockt och är extremt välisolerat, anpassat för det nordiska klimatet och har en gedigen aluminiumstomme. Vancouver är även fullskummad, vilket innebär att 3 sidor är fylla med skumisolering, samt att spabadet har isolerats från balja till sarg. Serviceluckan är 3 skikts isolerad. Därmed kan du bada oavsett årstid med låg energiförbrukning!

Med det smidiga kontrollsystemet Gecko styr du spabad Vancouver smidigt och snabbt.

• De mest exklusiva modellerna: Earl, Denver och Vancouver, har det oöverträffade styrsystemet Gecko tillsammans med en 4 kW värmare i 825 material. Geckos cirkulationspumpar med Low Flow är i prinicp ljudlös och med extremt lång livslängd. INGÅR

 • 4 nackkuddar
 • Extra förstärkta och dubbelisolerade bottenplattor
 • Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump
 • Gecko kontrollsystem
 • Gecko värmeaggregat (4 kW)
 • Filtreringssystem
 • Trappa
 • 3 års fullgaranti
Finns även en modell med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit och ljuspaket för stämningshöjande belysning för året runt användning. Se relaterade produkter nedan!
Klicka här för Manual
Klicka här för Energirapport

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar
TypSpabad
SerieVancouver
FärgPearl Shadow
Antal sittplatser5 st
Antal liggplatser2 st
Höjd970 mm
Bredd2300 mm
Längd2300 mm
Vikt (kg)400 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet1650 L
Anslutning El380 V / 50 Hz
KontrollsystemGecko In.Ye-5 + K800 färgdisplay
VärmeaggregatGecko (4 kW)
Pumpar
2 st vattenpumpar (3 hk)
1 st vattenpump Silent Stream (1 hk)
1 st cirkulationspump (Gecko 0,35 hk)
Munstycken71 st rostfria munstycken
Vattenomkastare2 st
Luftomkastare4 st
RengöringsfunktionUV-rening
BelysningUndervattenljus, LED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop