product
12671Svenskabad Utespa Denver Pearl Shadowhttps://www.stonefactory.se/utomhus/spabad/aurua-utespa-denver-lucite-svart?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/spabad-denver-inredning-stonefactory.jpgInStock74900SEK/badrumsinredning/spabadkar/utomhus/spabad/utomhus/spabad/aurua-spabadSkapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö. I detta smart utformade spabad får hela 6 personer plats, två av platserna är liggplatser. Blunda och lyssna till det inbyggda vattenfallet samtidigt som massagestrålarna arbetar. Denver är en stunds verklighetsflykt med välgörande effekter. Denver har dessutom LED-belysning och ett smart värmeåtervinningssystem. <P> Med en slittålig svart akrylbeläggning av typen lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. De 52 rostfria munstyckena drivs av en kraftfull vattenpump som kommer möra upp och massera dina muskler och göra dig helt avslappnad. Vattenpumparna är extra energisnåla och tystgående. Spabad Denver levereras med ett värmeisolerat lock som är 5 tum tjockt. <P> Med det smidiga kontrollsystemet Gecko-färgdisplay styr du spabad Denver smidigt och snabbt. <P> • De mest exklusiva modellerna: Earl, Denver och Vancouver, har det oöverträffade styrsystemet Gecko tillsammans med en 4 kW värmare i 825 material. Geckos cirkulationspumpar med Low Flow är i prinicp ljudlös och med extremt lång livslängd. <b>INGÅR</b> <ul> <li>3 nackkuddar</li> <li>Extra förstärkta och dubbelisolerade bottenplattor</li> <li>Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump</li> <li>Gecko kontrollsystem</li> <li>Gecko värmeaggregat (4 kW)</li> <li>Filtreringssystem</li> <li>Trappa</li> <li>3 års fullgaranti</li> </ul> Finns även en modell med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit och ljuspaket för stämningshöjande belysning för året runt användning. Se relaterade produkter nedan! <BR> <a href="https://svenskabad.se/wp-content/uploads/2018/03/Dallas-Earl-Denver-Vancouver-2018-rekt.pdf"><b> Klicka här för Manual</b></a> <BR> 109900
Svenskabad Utespa Denver Pearl Shadow
Svenskabad Utespa Denver Pearl Shadow
Svenskabad Utespa Denver Pearl Shadow

Svenskabad Utespa Denver Pearl Shadow

52 jets

svenskabad
Med saltrening så får ni en In.Clear brominator så ni kan köra badet med saltvatten tillsammans med uppgraderade pumpar, värmare och munstycken. Utmärkt för er som är känsliga mot klor eller helt enkelt inte gillar lukten av klor.

Saltvatten har den fördelen att det går åt mindre kemprodukter för att bibehålla ett klart och rent vatten i badet. En del kunder upplever att saltvattnet känns mjukare och lenare mot kroppen, samt har en positiv effekt vid hudsjukdomar som psoriasis etc.

För tillfället är det väldigt lång leveranstid på denna modell. Tidigast leverans i November.
74900 SEK / st.
109900 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: BEL-215S-18

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Skapa en ny samlingspunkt för familj och vänner till din utomhusmiljö. I detta smart utformade spabad får hela 6 personer plats, två av platserna är liggplatser.
Blunda och lyssna till det inbyggda vattenfallet samtidigt som massagestrålarna arbetar. Denver är en stunds verklighetsflykt med välgörande effekter. Denver har dessutom LED-belysning och ett smart värmeåtervinningssystem.

Med en slittålig svart akrylbeläggning av typen lucite kan du vara säker på att detta är en högkvalitativ produkt. De 52 rostfria munstyckena drivs av en kraftfull vattenpump som kommer möra upp och massera dina muskler och göra dig helt avslappnad. Vattenpumparna är extra energisnåla och tystgående. Spabad Denver levereras med ett värmeisolerat lock som är 5 tum tjockt.

Med det smidiga kontrollsystemet Gecko-färgdisplay styr du spabad Denver smidigt och snabbt.

• De mest exklusiva modellerna: Earl, Denver och Vancouver, har det oöverträffade styrsystemet Gecko tillsammans med en 4 kW värmare i 825 material. Geckos cirkulationspumpar med Low Flow är i prinicp ljudlös och med extremt lång livslängd. INGÅR

 • 3 nackkuddar
 • Extra förstärkta och dubbelisolerade bottenplattor
 • Extra tjockt thermolock, separat cirkulationspump
 • Gecko kontrollsystem
 • Gecko värmeaggregat (4 kW)
 • Filtreringssystem
 • Trappa
 • 3 års fullgaranti
Finns även en modell med vit insida. Locklyft ingår inte utan måste köpas till. Vi rekommenderar även att man köper ett spabad starter kit och ljuspaket för stämningshöjande belysning för året runt användning. Se relaterade produkter nedan!
Klicka här för Manual

Specifikationer

VarumärkeSvenska Badrumsinredningar
TypSpabad
SerieDenver
FärgPearl Shadow
Antal sittplatser4 st
Antal liggplatser2 st
Höjd970 mm
Bredd2150 mm
Längd2150 mm
Vikt (kg)331 kg
MaterialLucite
Vattenkapacitet1365 L
Anslutning El380 V / 50 Hz
KontrollsystemGecko In.Ye-5 + K500 färgdisplay
VärmeaggregatGecko (3,6 kW)
Pumpar
1 st vattenpump (3 hk)
1 st vattenpump Silent Stream (1 hk)
1 st cirkulationspump (Gecko 0,35 hk)
Munstycken52 st rostfria munstycken
Vattenomkastare2 st
Luftomkastare3 st
RengöringsfunktionUV-rening
BelysningUndervattenljus, LED
Ljudsystem
Lock
Trappa
Aromaterapi
Blower
Bluetooth
WiFi

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop