category

American Whirlpool

American Whirlpool är ett amerikanskt spabadsmärke som 2017 förvärvade Maax Inc. som har en lång och intressant historia inom spabranschen. Maax har arbetat inom spa och bad branschen sedan 1973 och började med spabad 1997. 2018 lanserades American Whirlpool, ett nytt varumärke inom spabad med en ny serie innovativa spabad med fokus mot hydroterapi och relax. Alla spabad från American Whirlpool tillverkas i USA med de bästa komponenterna och amerikansk byggkvalité. Spabaden har en gedigen stålkonstruktion och en 3M Thinsulate isolering, säkerställer att värmen bibehålls i spabadet och stänger ute kylan. Denna isolering ger även ett tyst spabad, då ljudnivån bibehålls inne i spabadet och ger dig en tyst och skön upplevelse under tiden som du badar, så du kan njuta och koppla av under samtalets gång med dina badvänner.

Med spabad från American Whirlpool får du kristallklart vatten tack vare filterfunktionen med 4 stegsfiltrering och det stora filtret som rengör över 3 700 liter vatten per minut (1 000 GPM) och återcirkulerar rent och fräscht vatten tillbaka till badet.

American Whirlpool

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop