• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Spabad från välkända leverantörer

Brett sortiment av utespabad

Hos oss hittar ni Sveriges kanske bredaste utbud av spabad från välkända tillverkare. Är ni ute efter ett väl isolerat spabad av hög kvalitet . Då har ni kommit rätt. Hos Stonefactory har vi tagit in de mest välkända leverantörerna av spabad anpassade för det nordiska och svenska klimatet så att du kan njuta av ditt spabad med kostnadseffektiv uppvärmning samt väl beprövad teknik. Samtliga spabad levereras fraktfritt hem till er tomt.

Hur mycket kostar ett spabad att hålla varmt?

Vad är inte bättre än att kliva ner i ett varmt spabadkar mitt på vintern. Det behöver inte kostar med än cirka 3000-4000kr i uppvärmningskostnad per år om man håller en jämn temperatur på 37-38 grader året om. Självklart gäller detta endast om man har ett välisolerat spabadkar anpassat för vårt Svenska klimat. Samtliga spabad vå säljer har är speciellt utformade för vårt Nordiska klimat och är väldigt energieffektiva.

Har det blivit dags att skaffa ett spabad till trädgården?

Allt Fler inser hur enkelt sommaren kan förlängas. Med eget utespa har du plötsligt en egen badplats. Bara att dra på simkläderna, slänga en handduk över axeln och kila ut. För många blir det en året-runt-aktivitet. Utbudet av bubbelbad och pooler växer ständigt och det finns mycket att välja mellan: olika storlekar och typer av utrustning givetvis, men också en prisvariation, billigt eller påkostat för din altan eller gräsmatta. Hur många vill du ha plats för i ditt spabad? Vilken form tilltalar mest, rund, fyrkantig eller avlång? Typen av bubbelbad ute i det fria avgörs såklart mycket av hur många ni är i familjen och er livsstil. Somliga menar att de fått mer kvalitetstid med barnen när de kan bada tillsammans. Andra tycker att det är avslappningen efter jobbet eller träningen som är den största poängen med spabad hemma. Läs in dig lite på vad som erbjuds. En viktig detalj är exempelvis locket för ditt spabad. Du behöver skydda den från löv, barr och annat skräp. Välj något slitstark och UV-resistent. Det kan också vara en god idé att ta med din uppvärmning av huset i planeringen av familjens utespa. Om du har värmepump, bergvärme eller solceller på taket, fråga leverantören om du kan samordna på ett klokt och hållbart sätt. Eller så är vedeldat din grej. Där är mysfaktorn enorm.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop