• 08-22 16 00
 • kundservice@stonefactory.se
  • Kundtjänst
 • Till kassan
Stonefactory
 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser
 • Stonefactory
product
16141Smart Irrigation Control Set Gardenahttps://www.stonefactory.se/utomhus/robotgrasklippare/gardena/smart-irrigation-control-set-gardena?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/smart-irrigation-control-set-gardena-stonefactory_se.jpgOutOfStock2999SEK/utomhus/robotgrasklippare/gardenaGardena smart Irrigation Conrol styrs med Gardena smart App. Ansluts en Gardena smart Sensor (ej inkluderad), styrs bevattning helt behovsbaserat. Sensorn i resp. bevattningszon talar om när jordfuktighetsnivån är tillräcklig och stoppar bevattningsschemat tills den känner av att det är torrt igen. Smart Gateway koordinerar kommunikationen mellan de anslutna smart-enheterna och kopplas upp mot Internet via hemmets router och utgör på så sätt hjärtat systemet. Anslut exempelvis Gardena MicroDripSysem eller ett sprinklersystem för vattenspridning i respektive zon.2999
Smart Irrigation Control Set Gardena
Smart Irrigation Control Set Gardena
Smart Irrigation Control Set Gardena
Smart Irrigation Control Set Gardena
Smart Irrigation Control Set Gardena

Smart Irrigation Control Set Gardena

gardena
Med Gardena smart Irrigation Control har du alltid kontroll över upp till 6 separata bevattningszoner, även när du inte är hemma och får en anpassad bevattning efter varje zons behov och på så sätt kan växter med olika behov av bevattning få anpassad mängd vatten.
2 999 kr

Produkten har utgått

Artikelnummer: 967670001

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Gardena smart Irrigation Conrol styrs med Gardena smart App. Ansluts en Gardena smart Sensor (ej inkluderad), styrs bevattning helt behovsbaserat. Sensorn i resp. bevattningszon talar om när jordfuktighetsnivån är tillräcklig och stoppar bevattningsschemat tills den känner av att det är torrt igen. Smart Gateway koordinerar kommunikationen mellan de anslutna smart-enheterna och kopplas upp mot Internet via hemmets router och utgör på så sätt hjärtat systemet. Anslut exempelvis Gardena MicroDripSysem eller ett sprinklersystem för vattenspridning i respektive zon.

Specifikationer

VarumärkeGardena
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop