category

Gardena

GARDENAS innovativa robotgräsklippare sköter klippningen åt dig. Den klipper gräsmattan på egen hand medan du njuter av din fritid eller gör annat. Resultatet är en alltid perfekt skött gräsmatta. När det behövs laddar robotgräsklipparen upp sig själv vid laddstationen. Den lättplacerade begränsningsslingan visar var robotgräklipparen ska klippa. Gång på gång klipper den grästopparna med rakbladsvassa knivar; gräsklippet blir kvar i gräsmattan som ett naturligt gödningsmedel (mulchningsprincipen).
  • Den banbrytande robotgräsklipparen

    som klipper och klipper och klipper...

    Tyst. Automatisk. Exakt och pålitlig. Robotgräsklipparen som förvandlar din trädgård till en vilsam plats. Gardena är sedan 2007 ett av Husqvarnas viktigaste varumärken och tillverkar kvalitetsmaskiner som inte gör dig besviken! Gardenas robotar bygger på samma teknik som Husqvarnas toppmodeller, men ligger i ett prisvänligare segment.

    Gardenas robotar bygger på samma teknik som Husqvarnas toppmodeller, men ligger i ett prisvänligare segment. Idag har Husqvarna och Gardena mer än 20 års erfarenhet inom området, med otaliga välklippta ytor och välskötta gräsmattor. Du kan kan därför vara trygg i att Gardena kommer leverera hög kvalitet och robotgräsklippare du kan lita på.

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop