• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
category

Robotgräsklippare

Robotgräsklippare har verkligen varit på frammarsch de senaste åren. De första robotgräsklipparna kom på 90 talet och har sedan dess förfinats både gällande kvalitet och driftsäkerhet. Idag så är en robotgräsklippare nästan ett måste för den som vill ha en fin gräsmatta samt slippa allt slit med sin gamla gräsklippare. Hos oss hittar du tex Robomow med sina väl beprövade robotgräsklippare men även fler leverantörer av robotgräsklippare så som Gardena eller McCulloch.

En självgående robotgräsklippare passar alla!

Robotgräsklipparen har funnits i över 20 år men har först på senare år exploderat i popularitet. Utan ansträngning kan du låta robotgräsklipparen klippa så ofta det behövs och du slipper kratta och göda för det sköter robotgräsklipparen. Tack vare att gräset klipps ofta och bara lite varje gång så kommer inte mossa att trivas i mattan. Gräset blir het enkelt ännu grönare, mindre ogräs och mossa samt du får en tätare gräsmatta med en robotklippare jämfört med en traditionell gräsklippare. Trenden är dock tydlig. Robotiseringen av gräsklippning är ostoppbar.

Husqvarna äger Gardena och McCulloch och har samma teknik och mjukvara och intelligens som Husqvarnas Automower robotgräsklippare fast till ett lägre pris. Fördelen med Gardena och McCulloch är att de med snarlik konstruktion och lika bra kvalitet kan leverera en robotgräsklippare till ett snällare pris. Utöver detta hittar ni även Robomow med dess kraftfulla konstruktion. Robomow-gräsklippare starka, snabba och otroligt lätta att använda.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory