product
30988Recal Bolmen Ändstolpe Natur 995mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehor/recal-bolmen-andstolpe-natur-995mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/recal-bolmen-mellanstolpe-natur-745mm-stonefactory.se.jpgInStock699SEK/utomhus/utomhus/tillbehor-poolsten/tradgardstillbehorStaketet Bolmen är lika ren som vattnet som rinner igenom sjön och passar perfekt som altanräcke för härliga sommarkvällar. Staketet monteras med virke 45X45 och regeln är snedställd samt monteras med fäste på baksidan. <div>Höjden 74,5cm passar perfekt som inramning av din trädgård eller varför inte ett altanräcke i höjderna 99,5 cm och 149cm för att rama in din uteplats.</div> <div>Stolpen är tillverkad i aluminum och stolparna har en dimension om 70X70mm och en godstjocklek på 2mm för att ge en stabil och gedigen känsla.</div> <BR>Staketet finns i Höjderna:</BR> <li>Höjd 74,5 cm: Antal reglar 7</li> <li>Höjd 99,5cm: Antal reglar 10</li> <li>Höjd 149 cm: Antal reglar: 16</li> <BR>Avstånd från golv till första regel: 12cm</BR> <BR>Regelavstånd mellan virke:2,1cm</BR> <BR>Hålens storlek: 47,1×47,1</BR> <BR>Monteringen sker med 45X45 impregnerat virke och gör att staketet blir stabilt.</BR> <BR>Glöm inte beställa stolpfot till varje stolpe.</BR> <b><BR>Tänk på följande innan du beställer:</b></BR> <BR>-Beställ rätt stolptyp: Mellanstolpe, hörnstolpe, Ändstolpe.</BR> <BR><li>Staket finns i Naturanodiserat och sedan lackerad Vit (RAL 9010 och Mattsvart, (RAL)</BR></li> <li>Vill ni ha stolphatt kan ni välja att köpa den i svart plast eller aluminium i valfri kulör som passar ert staket.</li> <li>Köp reglar för staketet på din lokala bygghandel. Säkerställ att virket inte har svällt för mycket för att inte försvåra montaget.</li> <b><BR>Att tänka på när du ska montera ditt staket:</b></BR> <div><li> Montera alltid ditt staket så att det blir stabilt, vi rekommenderar max regelavstånd på 150cm.</div></li> <div><li>Du behöver följande vid montage: Måttband, skruvdragare med bits och borr, gummiklubba för att montera foten på stolpen.</div></li> <div><li>Placera alltid ut stolparna innan du skruvar fast virket för att se att din beställning blev rätt.</div></li> 699
Recal Bolmen Ändstolpe Natur 995mm
Recal Bolmen Ändstolpe Natur 995mm

Recal Bolmen Ändstolpe Natur 995mm

recal
699 SEK / st.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: 4545995-AN

Enhet: st.

 • Nöjdhetsgaranti
 • Prisgaranti
 • Snabba leveranser

Beskrivning

Staketet Bolmen är lika ren som vattnet som rinner igenom sjön och passar perfekt som altanräcke för härliga sommarkvällar. Staketet monteras med virke 45X45 och regeln är snedställd samt monteras med fäste på baksidan.
Höjden 74,5cm passar perfekt som inramning av din trädgård eller varför inte ett altanräcke i höjderna 99,5 cm och 149cm för att rama in din uteplats.
Stolpen är tillverkad i aluminum och stolparna har en dimension om 70X70mm och en godstjocklek på 2mm för att ge en stabil och gedigen känsla.

Staketet finns i Höjderna:
 • Höjd 74,5 cm: Antal reglar 7
 • Höjd 99,5cm: Antal reglar 10
 • Höjd 149 cm: Antal reglar: 16

 • Avstånd från golv till första regel: 12cm

  Regelavstånd mellan virke:2,1cm

  Hålens storlek: 47,1×47,1

  Monteringen sker med 45X45 impregnerat virke och gör att staketet blir stabilt.

  Glöm inte beställa stolpfot till varje stolpe.

  Tänk på följande innan du beställer:


  -Beställ rätt stolptyp: Mellanstolpe, hörnstolpe, Ändstolpe.

 • Staket finns i Naturanodiserat och sedan lackerad Vit (RAL 9010 och Mattsvart, (RAL)
 • Vill ni ha stolphatt kan ni välja att köpa den i svart plast eller aluminium i valfri kulör som passar ert staket.
 • Köp reglar för staketet på din lokala bygghandel. Säkerställ att virket inte har svällt för mycket för att inte försvåra montaget.

 • Att tänka på när du ska montera ditt staket:

 • Montera alltid ditt staket så att det blir stabilt, vi rekommenderar max regelavstånd på 150cm.
 • Du behöver följande vid montage: Måttband, skruvdragare med bits och borr, gummiklubba för att montera foten på stolpen.
 • Placera alltid ut stolparna innan du skruvar fast virket för att se att din beställning blev rätt.
 • Specifikationer

  VarumärkeRecal
  SerieBolmen
  FärgNaturannordiserad
  Bredd70 mm
  Höjd995 mm
  Längd70 mm
  TypÄndstolpe
  MaterialAluminium
  Andra tittade också på

  Info

  Kontakt

  Ring en av våra säljare:
  08-22 16 00
  E-post:
  Kundservice@stonefactory.se

  Adress:
  Stonefactory Scandinavia AB
  Teknikringen 10
  583 30 Linköping

  Följ oss

  Nyhetsbrev

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
  VA - Superföretagen
  StonefactoryWebshop powered by Jetshop