product
4984Bricmate Limestone Light Grey Poolside Step 297x596 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/z-limestone-light-grey-poolsidestep-flera?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Z-Limestone-Light-Grey-Poolside-Step.jpgInStock500SEK/utomhus/tillbehor-poolsten/utomhus/poolsten/utomhus/tillbehor-poolsten/poolstenSerien Limestone varierar i nyans och mönster vilket ger en levande kalkstenskänsla. Inspirerad av en belgisk kalksten med stor variation av linjer men också mörka & ljusa partier. Ytan på plattorna är anpassad för att användas utomhus. Poolside step är framtagen för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i fyra varianter. Serien kallas Z och finns i Limestone Grey, Limestone Light Grey, Stone Black & Stone Beige. De två förstnämnda är inspirerade av kalkstens-look och Stone Black och Beige är mer sten-inspirerad. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right. 595
Bricmate Limestone Light Grey Poolside Step 297x596 mm
Bricmate Limestone Light Grey Poolside Step 297x596 mm
Bricmate Limestone Light Grey Poolside Step 297x596 mm
Bricmate Limestone Light Grey Poolside Step 297x596 mm

Bricmate Limestone Light Grey Poolside Step 297x596 mm

Bricmate
500 SEK / st.
595 SEK / st.

Lagervara. Levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar

Artikelnummer: 60311

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Serien Limestone varierar i nyans och mönster vilket ger en levande kalkstenskänsla. Inspirerad av en belgisk kalksten med stor variation av linjer men också mörka & ljusa partier. Ytan på plattorna är anpassad för att användas utomhus.
Poolside step är framtagen för att vara runt poolens kant eller som avslut på ett trappsteg. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i fyra varianter. Serien kallas Z och finns i Limestone Grey, Limestone Light Grey, Stone Black & Stone Beige. De två förstnämnda är inspirerade av kalkstens-look och Stone Black och Beige är mer sten-inspirerad. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm29,7x59,6
YtaMatt
FärgKalksten Ljusgrå
Tjocklek i mm20
Antal St1
MaterialPoolsten
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop