product
25010Bricmate Statuario Inner Corner Right 291x595 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/tillbehor-poolsten/poolsten/bricmate-statuario-inner-corner-right-291x595-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Bricmate-Z-Statuario-Pool-Inner-Corner-Right.jpegOutOfStock584SEK/utomhus/poolsten/utomhus/tillbehor-poolsten/poolstenZ Statuario är en poolsten från Bricmate som är inspirerad av den italienska marmorn Statuario med vacker kraftfull ådring och livliga vener. Poolstenen är underhållsfri granitkeramik. Plattorna varierar i nyans och mönster för en levande känsla av marmor. Poolstenen är halksäker då ytan är sträv och räfflad. Inner corner är framtagen för att vara hörnstenen runt poolens kant. Detta underlättar så kapning ej behöver göras. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i Limestone, Cement och Stone varianter. Serien kallas Z och finns i många olika färger för att just passa din trädgård och pool. Den förstnämnda är inspirerade av kalkstens-look och Stone är mer sten-inspirerad medan Cement är inspirerad av cement som skiftar fint i olika nyanser. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right. 695
Bricmate Statuario Inner Corner Right 291x595 mm
Bricmate Statuario Inner Corner Right 291x595 mm

Bricmate Statuario Inner Corner Right 291x595 mm

Bricmate
584 SEK / st.
695 SEK / st.

Produkten har utgått

Artikelnummer: 60522

Enhet: st.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Z Statuario är en poolsten från Bricmate som är inspirerad av den italienska marmorn Statuario med vacker kraftfull ådring och livliga vener. Poolstenen är underhållsfri granitkeramik. Plattorna varierar i nyans och mönster för en levande känsla av marmor. Poolstenen är halksäker då ytan är sträv och räfflad.
Inner corner är framtagen för att vara hörnstenen runt poolens kant. Detta underlättar så kapning ej behöver göras. Kanten är rundad och ej "vass" som basplattorna Z66 utomhusklinker. Med denna poolsten kan ni klä in sargen på en pool. Poolstenen i granitkeramik från Bricmate finns i Limestone, Cement och Stone varianter. Serien kallas Z och finns i många olika färger för att just passa din trädgård och pool. Den förstnämnda är inspirerade av kalkstens-look och Stone är mer sten-inspirerad medan Cement är inspirerad av cement som skiftar fint i olika nyanser. Själva poolstenen kallas för Poolside/step, och hörnen (man behöver en vänster och en höger för att bilda ett hörn) kallas Pool Inner Corner Left och Pool Inner Corner Right.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm29,1x59,5
YtaMatt
FärgMarmorinspirerad
Tjocklek i mm20
Antal St1
MaterialPoolsten
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop