product
33516@Plant Vresros Rödlila 30-50cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-vresros-rodlila-30-50cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-vresros-rodlila-30-50cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock6890SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorRödlila dubbla blommor och gröna blad. Friväxande häck ca 1,5 m hög och lika bred. Anspråkslös och mycket tålig. <p> Vresrosen Hansa sätter rödlila doftande blommor i klasar. Den remonterar och blommar hela sommaren. Röda dekorativa nypon på eftersommar/höst. Som friväxande häck blir den ca 1,5 m hög och lika bred. Anspråkslös på jordmån och mycket tålig för både vind och salt. Beskärs och gallras på vårvinter. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 7579
@Plant Vresros Rödlila 30-50cm 100st

@Plant Vresros Rödlila 30-50cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
6890 SEK / förp.
7579 SEK / förp.

Inkommer preliminärt 2020-10-20

Artikelnummer: GTG10663

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Rödlila dubbla blommor och gröna blad. Friväxande häck ca 1,5 m hög och lika bred. Anspråkslös och mycket tålig.

Vresrosen Hansa sätter rödlila doftande blommor i klasar. Den remonterar och blommar hela sommaren. Röda dekorativa nypon på eftersommar/höst. Som friväxande häck blir den ca 1,5 m hög och lika bred. Anspråkslös på jordmån och mycket tålig för både vind och salt. Beskärs och gallras på vårvinter.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypVresros
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnRosa Rugosa Hansa
BlomningstidJuni-September
Krukstorlek13-15 cm
Zon1-7
Fullvuxen Höjd3-4 m
Färg BlomningLila
Färg LövverkGrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd30-50 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop