product
33567@Plant Vanlig Syrén 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-vanlig-syran-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-vanlig-syran-50-80cm-100st-2-stonefactory.se.jpgInStock4180SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorLättodlad häck eller berså som blommar i maj/juni med blå/lila doftande blommor. Klippes direkt efter blomning. <p> Lämplig som både klippt och friväxande häck. Passar även utmärkt som berså eller buskage. Blomning i maj/juni med blå/lila doftande blommor. Beskäres omgående efter blomning för säker knoppsättning. Trivs på de flesta jordar men föredrar näringsrik kalkhaltig jord i öppet soligt läge. Kan som buske bli upp mot 5-6 meter hög. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 5225
@Plant Vanlig Syrén 50-80cm 100st
@Plant Vanlig Syrén 50-80cm 100st

@Plant Vanlig Syrén 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
4180 SEK / förp.
5225 SEK / förp.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: GTG10833

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lättodlad häck eller berså som blommar i maj/juni med blå/lila doftande blommor. Klippes direkt efter blomning.

Lämplig som både klippt och friväxande häck. Passar även utmärkt som berså eller buskage. Blomning i maj/juni med blå/lila doftande blommor. Beskäres omgående efter blomning för säker knoppsättning. Trivs på de flesta jordar men föredrar näringsrik kalkhaltig jord i öppet soligt läge. Kan som buske bli upp mot 5-6 meter hög.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypSyrén
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnSyringa Vulgaris
BlomningstidMaj-Juni
Zon1-7
Färg BlomningLila
Färg LövverkGrön
JordmånFukthållande
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop