product
33636@Plant Stor Rosenspirea 30-50cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-stor-rosenspirea-30-50cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-stor-rosenspirea-30-50cm-100st-2-stonefactory.se.jpgInStock3950SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorRödgröna blad och purpurrosa blommor i juli-sept. Friväxande. <p> Stor rosenspirea blommar hela sommaren från juli-sept. med purpurrosa blommor på årsskotten. Höjden är drygt 1 meter och den blir lika bred. Vackert tätt mörkgrönt bladverk med anstrykning av rött. Beskärning och gallring under vårvinter. Bör skäras ner till 20-30 cm med några års mellanrum. Tålig, vacker och lättskött. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4345
@Plant Stor Rosenspirea 30-50cm 100st
@Plant Stor Rosenspirea 30-50cm 100st

@Plant Stor Rosenspirea 30-50cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
3950 SEK / förp.
4345 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10753

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Rödgröna blad och purpurrosa blommor i juli-sept. Friväxande.

Stor rosenspirea blommar hela sommaren från juli-sept. med purpurrosa blommor på årsskotten. Höjden är drygt 1 meter och den blir lika bred. Vackert tätt mörkgrönt bladverk med anstrykning av rött. Beskärning och gallring under vårvinter. Bör skäras ner till 20-30 cm med några års mellanrum. Tålig, vacker och lättskött.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypSpirea
LägeSol
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnSpirea jap. Froebelii
BlomningstidJuli-September
Zon1-6
Färg BlomningRosa
Färg LövverkGrön
JordmånLätt och näringsrik
Uppskattad leveranshöjd30-50 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop