product
33561@Plant Smultronschersmin 30-50cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-smultronschersmin-30-50cm-100st-33561?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-smultronschersmin-30-50cm-100st-33561-stonefactory.se.jpgInStock4300SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorSmå mörkgröna blad och rikligt med vita doftande blommor i juni/juli. 1-1,5 m hög friväxande häck. <p> Smultronschersmin är vacker friväxande häck med mörkgröna blad översållad med enkla vita doftande blommor i juni/juli. Bra till 1-1,5 m hög och 1m bred friväxande häck med lite underhåll. Trivs på de flesta jordar men utvecklas bäst på näringsrika genomsläppliga jordar. Trivs bäst på soliga ställen men klara även halvskugga. Beskärning genom gallring på vårvintern med några års mellanrum. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i></b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i></b> <p> 4730
@Plant Smultronschersmin 30-50cm 100st

@Plant Smultronschersmin 30-50cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
4300 SEK / förp.
4730 SEK / förp.

Inkommer preliminärt 2020-10-20

Artikelnummer: GTG10563

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Små mörkgröna blad och rikligt med vita doftande blommor i juni/juli. 1-1,5 m hög friväxande häck.

Smultronschersmin är vacker friväxande häck med mörkgröna blad översållad med enkla vita doftande blommor i juni/juli. Bra till 1-1,5 m hög och 1m bred friväxande häck med lite underhåll. Trivs på de flesta jordar men utvecklas bäst på näringsrika genomsläppliga jordar. Trivs bäst på soliga ställen men klara även halvskugga. Beskärning genom gallring på vårvintern med några års mellanrum.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypÖvriga häckplantor
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnPhiladelphu mont blanc
BlomningstidJuni-Juli
Zon1-6
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd30-50 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop