product
33650@Plant Slån 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-slan-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-slan-50-80cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock3950SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorTätväxande medelstor friväxande häck med tornar. Smått bladverk fantastiska blomning och dekorativa blåfrostade frukter under hösten. utmärkt för saftning och syltning. <p> Tätväxande och medlestor friväxande häck som trivs i mycket kalkrika jordar. Växer fritt på ängar och skogsbryn i hela götaland och svealand. Dess kompakta växtsätt och torninga grenar gör den perfekt som insyn och vindskydd. Bladverket är grönt och smalt. Blommorna vita och slår ut i maj/juni. Blomningen brukar vara riklig och avslutas med massor med blåfrostiga bär på hösten. Dessa är fulla av antioxidanter, vitaminer och utmärkta för saftning och syltning. Bör vara precis frostnupna vid plockning. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4345
@Plant Slån 50-80cm 100st
@Plant Slån 50-80cm 100st
@Plant Slån 50-80cm 100st

@Plant Slån 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
3950 SEK / förp.
4345 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10580

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Tätväxande medelstor friväxande häck med tornar. Smått bladverk fantastiska blomning och dekorativa blåfrostade frukter under hösten. utmärkt för saftning och syltning.

Tätväxande och medlestor friväxande häck som trivs i mycket kalkrika jordar. Växer fritt på ängar och skogsbryn i hela götaland och svealand. Dess kompakta växtsätt och torninga grenar gör den perfekt som insyn och vindskydd. Bladverket är grönt och smalt. Blommorna vita och slår ut i maj/juni. Blomningen brukar vara riklig och avslutas med massor med blåfrostiga bär på hösten. Dessa är fulla av antioxidanter, vitaminer och utmärkta för saftning och syltning. Bör vara precis frostnupna vid plockning.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypÖvriga häckplantor
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnPrunus spinosa
BlomningstidApril-Maj
Zon1-7
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånKalkrikt, Mullrik, Näringsrik, Väldränerad och Fuktig
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop