product
33569@Plant Pelar/Häcktuja 15-40cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-pelarhacktuja-15-40cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-pelar-hacktuja-50-80cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock3980SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorVintergrön lummig tät häck. Snabbväxande och lättetablerad. Bra insynsskydd. <p> Tujahäck är en av de mest populära häckarna. Den är vintergrön och tät. Tuja Brabant är den mest populära sorten för sin snabba växt. Perfekt insynsskydd. Beskärning om vårvintern efter tjälen gått ur jorden på döda och frostskadade grenar. Putsning under Augusti/sept till ca 5 cm under önskad storlek. Klippes ej på höjden förrän 15 cm under önskad höjd. det är viktigt att putsa varje år för en frodig och jämn häck. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Plantan som levereras kommer att vara mindre än 30 cm. Häcktujan som levereras håller en bra kvalitet och den kommer efter plantering ganska snabbt växa till sig och vara uppe i måttet 30-40 cm.</i></b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i></b> <p> 4378
@Plant Pelar/Häcktuja 15-40cm 100st
@Plant Pelar/Häcktuja 15-40cm 100st
@Plant Pelar/Häcktuja 15-40cm 100st

@Plant Pelar/Häcktuja 15-40cm 100st

Plant
Säljes 100st/förpackning.
3980 SEK / förp.
4378 SEK / förp.

Inkommer preliminärt 2021-03-15

Artikelnummer: GTG10882

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Vintergrön lummig tät häck. Snabbväxande och lättetablerad. Bra insynsskydd.

Tujahäck är en av de mest populära häckarna. Den är vintergrön och tät. Tuja Brabant är den mest populära sorten för sin snabba växt. Perfekt insynsskydd. Beskärning om vårvintern efter tjälen gått ur jorden på döda och frostskadade grenar. Putsning under Augusti/sept till ca 5 cm under önskad storlek. Klippes ej på höjden förrän 15 cm under önskad höjd. det är viktigt att putsa varje år för en frodig och jämn häck.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Plantan som levereras kommer att vara mindre än 30 cm. Häcktujan som levereras håller en bra kvalitet och den kommer efter plantering ganska snabbt växa till sig och vara uppe i måttet 30-40 cm.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypTuja
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnThuja occ. Brabant
Krukstorlek9 cm
Zon1-5
Färg LövverkGrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd15-40 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop