product
33554@Plant Liguster 50-80cm (6-10 Grenar) 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-liguster-50-80cm-6-10-grenar-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-liguster-50-80cm-6-10-grenar-100st-stonefactory.se.jpgInStock4500SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorMörkgrönt tätförgrenad med vita blommor i juni. Mörkblåa ej giftiga bär på hösten. Bladen sitter kvar länge på hösten. <p> Liguster har ett tätt robust växtsätt som gör den mycket lämplig som klippt häck. Blommar med vita blommor i juni och sätter blåa ej giftiga bär på hösten. Klippes 2 ggr per år och klarar kraftigbeskärning. Mycket populär och är en av våra vanligaste klippta häckar. Den trivs på de flesta jordar och går utmärkt i sol/halvskugga. I skuggigare läge kan den bli något glesare. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4950
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Liguster 50-80cm (6-10 Grenar) 100st
@Plant Liguster 50-80cm (6-10 Grenar) 100st
@Plant Liguster 50-80cm (6-10 Grenar) 100st
@Plant Liguster 50-80cm (6-10 Grenar) 100st

@Plant Liguster 50-80cm (6-10 Grenar) 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
4500 SEK / förp.
4950 SEK / förp.

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: GTG10433

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Mörkgrönt tätförgrenad med vita blommor i juni. Mörkblåa ej giftiga bär på hösten. Bladen sitter kvar länge på hösten.

Liguster har ett tätt robust växtsätt som gör den mycket lämplig som klippt häck. Blommar med vita blommor i juni och sätter blåa ej giftiga bär på hösten. Klippes 2 ggr per år och klarar kraftigbeskärning. Mycket populär och är en av våra vanligaste klippta häckar. Den trivs på de flesta jordar och går utmärkt i sol/halvskugga. I skuggigare läge kan den bli något glesare.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypLiguster
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnLigustrum vulgare
BlomningstidJuni
Zon1-4
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop