product
33224@Plant Hybrididegran Hillii 20-30cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-hybrididegran-hillii-20-30cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-hybrididegran-hillii-20-30cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock10980SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorIdegran är perfekt för häckplantering eftersom den har ett tätt och kompakt växtsätt och regelbunden pelarform, höjd 200-300 cm. Grenarna är något upprättväxande. Gröna, mjuka och tillplattade barr som täcker grenarna. Då dessa plantor är han-hybrider bildar den inga bär. Denna växt är tålig och lättodlad och trivs i flesta lägen (sol/ halvskugga) och den vill gärna ha näringsrik, väldränerad och mullrik jord. <p> <b>Krukodlade häckplantor<b> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.<p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 12078
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Hybrididegran Hillii 20-30cm 100st
@Plant Hybrididegran Hillii 20-30cm 100st

@Plant Hybrididegran Hillii 20-30cm 100st

Plant
Säljes 100st/förpackning.
10980 SEK / förp.
12078 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10872

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Idegran är perfekt för häckplantering eftersom den har ett tätt och kompakt växtsätt och regelbunden pelarform, höjd 200-300 cm. Grenarna är något upprättväxande. Gröna, mjuka och tillplattade barr som täcker grenarna. Då dessa plantor är han-hybrider bildar den inga bär. Denna växt är tålig och lättodlad och trivs i flesta lägen (sol/ halvskugga) och den vill gärna ha näringsrik, väldränerad och mullrik jord.

Krukodlade häckplantor För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypÖvriga häckplantor
LägeSol/Skugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnTaxus media Hillii
Krukstorlek10-11 cm
Zon1-5
Färg LövverkGrön
JordmånNäringsrik/Fuktig
Uppskattad leveranshöjd20-30 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop