product
33225@Plant Hybrididegran Hicksii 20-30cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-hybrididegran-hicksii-20-30cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-hybrididegran-hicksii-20-30cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock10980SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorIdegran av storleken större som blir 2,5-4 meter hög. Den växer starkt upprätt, kompakt och brett. Barren är mörkgröna, mjuka, och platta och den får dekorativa röda bär. Plantera denna växt som solitär eller hög häck i större trädgårdar eller parker. Detta är en tålig sort och trivs i sol/ halvskugga och gärna mullrik och väldränerad jord. <p> <b>Krukodlade häckplantor<b> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.<p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 12078
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Hybrididegran Hicksii 20-30cm 100st
@Plant Hybrididegran Hicksii 20-30cm 100st

@Plant Hybrididegran Hicksii 20-30cm 100st

Plant
Säljes 100st/förpackning.
10980 SEK / förp.
12078 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10877

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Idegran av storleken större som blir 2,5-4 meter hög. Den växer starkt upprätt, kompakt och brett. Barren är mörkgröna, mjuka, och platta och den får dekorativa röda bär. Plantera denna växt som solitär eller hög häck i större trädgårdar eller parker. Detta är en tålig sort och trivs i sol/ halvskugga och gärna mullrik och väldränerad jord.

Krukodlade häckplantor För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypIdegran
LägeSol/Skugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnTaxus media Hicksii
Krukstorlek10-11 cm
Zon1-4
Fullvuxen Höjd3-4 m
Färg LövverkMörkgrön
JordmånNäringsrik/Fuktig
Uppskattad leveranshöjd20-30 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop