product
33553@Plant Häggmispel Amelanchier Spicata 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-haggmispel-amelanchier-spicata-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-haggmispel-amelanchier-spicata-50-80cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock4500SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorEn robust, mycket härdig och vindtålig häck med frodigt bladverk och vackra höstfärger. Mycket lättodlad och lättskött. <p> Lättskött härdig och robust häck med frodigt grönt bladverk som skiftar till vackra färger under hösten. Under maj blommar vita blommor som på hösten blir till svarta mörka bär. Den trivs i sol-halvskugga gärna mullrik och väldränerad jord. Det rekommenderas att klippa ner plantorna till ca 15 cm efter plantering första eller följande vår för att få ett så tätt och grenat bladverk som möjligt. Höjd 3-5 meter beroende på beskärning. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4950
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Häggmispel Amelanchier Spicata 50-80cm 100st
@Plant Häggmispel Amelanchier Spicata 50-80cm 100st
@Plant Häggmispel Amelanchier Spicata 50-80cm 100st
@Plant Häggmispel Amelanchier Spicata 50-80cm 100st

@Plant Häggmispel Amelanchier Spicata 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
4500 SEK / förp.
4950 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10058

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En robust, mycket härdig och vindtålig häck med frodigt bladverk och vackra höstfärger. Mycket lättodlad och lättskött.

Lättskött härdig och robust häck med frodigt grönt bladverk som skiftar till vackra färger under hösten. Under maj blommar vita blommor som på hösten blir till svarta mörka bär. Den trivs i sol-halvskugga gärna mullrik och väldränerad jord. Det rekommenderas att klippa ner plantorna till ca 15 cm efter plantering första eller följande vår för att få ett så tätt och grenat bladverk som möjligt. Höjd 3-5 meter beroende på beskärning.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypHäggmispel
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnAmelanchier Spicata
BlomningstidMaj
Zon1-7
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånMullrik, Näringsrik, gärna Väldränerad
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop