product
33523@Plant Häggmispel Amelanchier Alnifolia 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-haggmispel-amelanchier-alnifolia-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-haggmispel-amelanchier-alnifolia-50-80cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock5500SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorLövfällande med ljusgrönt bladverk. Vita blommor i maj/juni. Snabbväxande. <p> Häggmispel är en snabbväxande häck med vackert flor av vita blommor i maj/juni. Bildar svartblå saftiga frukter framåt hösten. Bladverket är ljusgrönt med mycket vacker lysande gul höstfärg. Lämplig som friväxande men kan beskäras utan problem. Perfekt som häck eller vindskydd. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 6050
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Häggmispel Amelanchier Alnifolia 50-80cm 100st
@Plant Häggmispel Amelanchier Alnifolia 50-80cm 100st

@Plant Häggmispel Amelanchier Alnifolia 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
5500 SEK / förp.
6050 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10038

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lövfällande med ljusgrönt bladverk. Vita blommor i maj/juni. Snabbväxande.

Häggmispel är en snabbväxande häck med vackert flor av vita blommor i maj/juni. Bildar svartblå saftiga frukter framåt hösten. Bladverket är ljusgrönt med mycket vacker lysande gul höstfärg. Lämplig som friväxande men kan beskäras utan problem. Perfekt som häck eller vindskydd.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypHäggmispel
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnAmelanchier Alnifolia
BlomningstidApril-Maj
Zon1-7
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop