product
33635@Plant Hägg 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-hagg-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-hagg-50-80cm-100st-3-stonefctory.se.jpgInStock3950SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorStor relativt snabbväxande häck. Väldoftande små vita blommor i maj. <p> Lättskött friväxande häck med en höjd på 8-10 meter. Har ett upprätt och buskigt växtsätt. Bladverket är frodigt och tätt vilket gör den perfekt son insynsskydd eller läplantering (lähäck). Relativt snabbväxande. Blommorna är väldoftande och spricker ut i maj. Under sensommaren bildas svarta frukter som är omtyckta av fåglar. Pantera gärna i sol/halvskugga väldränerade, näringsrika och fuktiga jordar. Mycket lämplig för norra Sverige. Beskär och gallra bort döda och inåtväxande grenar i juli-september. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4345
@Plant Hägg 50-80cm 100st
@Plant Hägg 50-80cm 100st
@Plant Hägg 50-80cm 100st

@Plant Hägg 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
3950 SEK / förp.
4345 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10578

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stor relativt snabbväxande häck. Väldoftande små vita blommor i maj.

Lättskött friväxande häck med en höjd på 8-10 meter. Har ett upprätt och buskigt växtsätt. Bladverket är frodigt och tätt vilket gör den perfekt son insynsskydd eller läplantering (lähäck). Relativt snabbväxande. Blommorna är väldoftande och spricker ut i maj. Under sensommaren bildas svarta frukter som är omtyckta av fåglar. Pantera gärna i sol/halvskugga väldränerade, näringsrika och fuktiga jordar. Mycket lämplig för norra Sverige. Beskär och gallra bort döda och inåtväxande grenar i juli-september.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypÖvriga häckplantor
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnPrunus Padus
BlomningstidApril-Maj
Zon1-7
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånLätt och näringsrik
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång2-3 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop