product
33563@Plant Häckoxbär 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-hackoxbar-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-hackoxbar-50-80cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock4250SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorStora mörkgröna blad. Rosavita blommor i maj/juni och svarta bär på hösten. Vacker rödbrun höstfärg. <p> Häckoxbär är en tålig och bra häck. Stora mörkgröna blad ger en lummig häck. Häck från en halv meter upp till 2 m som kan beskäras när som helst under året. Blommar med Rosavita blommor i maj/juni och sätter svarta bär fram mot hösten. Den har en vacker rödbrun höstfärg. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4675
@Plant Häckoxbär 50-80cm 100st
@Plant Häckoxbär 50-80cm 100st
@Plant Häckoxbär 50-80cm 100st

@Plant Häckoxbär 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
4250 SEK / förp.
4675 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10303

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Stora mörkgröna blad. Rosavita blommor i maj/juni och svarta bär på hösten. Vacker rödbrun höstfärg.

Häckoxbär är en tålig och bra häck. Stora mörkgröna blad ger en lummig häck. Häck från en halv meter upp till 2 m som kan beskäras när som helst under året. Blommar med Rosavita blommor i maj/juni och sätter svarta bär fram mot hösten. Den har en vacker rödbrun höstfärg.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypÖvriga häckplantor
LägeSol/Skugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnCotoneaster lucidus
BlomningstidMaj-Juni
Zon1-7
Färg BlomningRosa
Färg LövverkGrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop