product
33617@Plant Dvärgliguster 20-30cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-dvargliguster-20-30cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-dvargliguster-20-30cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock3950SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorVintergrön dvärgliguster. Lågväxande och anspråkslös som tål flesta jordar. Utmärkt till häck plantering. <p> Vintergrön dvärgliguster som häck 0,5-1,0 meter i höjd och breder ut sig ca 1-1,5 meter. Perfekt för den som önskar en lägre men kompakt häck. Sorten är relativt lättodlad och kan placeras i de flesta väldränderade jordar. Bladverket är grönt, tätt och kompakt och sitter delvis kvar även på vintern ,med då är färgerna ändrade åt det mer bronsfärgade hållet. Kan klippas under hela säsongen efter önskad form. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4345
@Plant Dvärgliguster 20-30cm 100st

@Plant Dvärgliguster 20-30cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
3950 SEK / förp.
4345 SEK / förp.

Inkommer preliminärt 2020-10-20

Artikelnummer: GTG10468

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Vintergrön dvärgliguster. Lågväxande och anspråkslös som tål flesta jordar. Utmärkt till häck plantering.

Vintergrön dvärgliguster som häck 0,5-1,0 meter i höjd och breder ut sig ca 1-1,5 meter. Perfekt för den som önskar en lägre men kompakt häck. Sorten är relativt lättodlad och kan placeras i de flesta väldränderade jordar. Bladverket är grönt, tätt och kompakt och sitter delvis kvar även på vintern ,med då är färgerna ändrade åt det mer bronsfärgade hållet. Kan klippas under hela säsongen efter önskad form.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypLiguster
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnLigustrum vulg. Lodense
BlomningstidJuni-Juli
Zon1-4
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånMullrik, Näringsrik och Väldränerad
Uppskattad leveranshöjd20-30 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop