product
33501@Plant Buxbom Buxus Sempervirens 30-40 cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-buxbom-buxus-sempervirens-30-40-cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-buxbom-buxus-sempervirens-30-40-cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock9890SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorBuxbomhäck är en klassisk vintergrön häck. Bladverket är mörkgrönt och läderaktigt med ljusgröna bladskott. Buxbom används i första hand som låg till medelhög häck för kanter och avskärmningar. Den får oansenliga gulvita blommor i april/maj. Beskärning sker om vårvintern och den behöver ansning 1-2 gånger när som helst under säsongen. Den har inga större krav på jord och växtplats utan klarar både sol och skugga. <p> <b>Krukodlade häckplantor<b> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig. <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 10879
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Buxbom Buxus Sempervirens 30-40 cm 100st
@Plant Buxbom Buxus Sempervirens 30-40 cm 100st

@Plant Buxbom Buxus Sempervirens 30-40 cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
9890 SEK / förp.
10879 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG20267

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Buxbomhäck är en klassisk vintergrön häck. Bladverket är mörkgrönt och läderaktigt med ljusgröna bladskott. Buxbom används i första hand som låg till medelhög häck för kanter och avskärmningar. Den får oansenliga gulvita blommor i april/maj. Beskärning sker om vårvintern och den behöver ansning 1-2 gånger när som helst under säsongen. Den har inga större krav på jord och växtplats utan klarar både sol och skugga.

Krukodlade häckplantor För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypBuxbom
LägeSol/Skugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnBuxus sempervirens
Krukstorlek15-17 cm
Zon1-3
Fullvuxen Höjd3-4 m
Färg LövverkMörkgrön
JordmånUtan krav
Uppskattad leveranshöjd30-40 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop