product
33502@Plant Buxbom Buxus Microphylla Faulkner 15-20 cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-buxbom-buxus-microphylla-faulkner-15-20-cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-buxbom-buxus-microphylla-faulkner-15-20-cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock8695SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorLåg långsamtväxande vintergrön buske med tätt småbladigt grönt bladverk. Går att formklippa. Lättodlad och lättskött. Ca 1 meter i höjd. <p> Med sina små mörkgröna blad bildar den en tät och lågväxande häck perfekt för formklipping. Vintergrön och dekorativ året runt. Buxbomen har länge används och är uppskattad just för sin tålighet och formbarhet. Busken är lätt upprätt något naturligt rundväxande. Planteras och trivs i de flesta jordar och lägen. Var dock försiktig med vårsolen då denna kan bränna eller torka ut plantorna. Passar utmärkt både som solitär eller som häck. <p> <b>Krukodlade häckplantor<b> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig. <p> <b>OBS Buxbom kommer inte formklippt<b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 9565
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Buxbom Buxus Microphylla Faulkner 15-20 cm 100st
@Plant Buxbom Buxus Microphylla Faulkner 15-20 cm 100st
@Plant Buxbom Buxus Microphylla Faulkner 15-20 cm 100st

@Plant Buxbom Buxus Microphylla Faulkner 15-20 cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
8695 SEK / förp.
9565 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10152

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Låg långsamtväxande vintergrön buske med tätt småbladigt grönt bladverk. Går att formklippa. Lättodlad och lättskött. Ca 1 meter i höjd.

Med sina små mörkgröna blad bildar den en tät och lågväxande häck perfekt för formklipping. Vintergrön och dekorativ året runt. Buxbomen har länge används och är uppskattad just för sin tålighet och formbarhet. Busken är lätt upprätt något naturligt rundväxande. Planteras och trivs i de flesta jordar och lägen. Var dock försiktig med vårsolen då denna kan bränna eller torka ut plantorna. Passar utmärkt både som solitär eller som häck.

Krukodlade häckplantor För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.

OBS Buxbom kommer inte formklippt

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypBuxbom
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnBuxus microphylla Faulkner
BlomningstidApril-Maj
Krukstorlek13-15 cm
Zon1-4
Fullvuxen Höjd3-4 m
Färg BlomningGrön, Gul
Färg LövverkGrön
JordmånMullrik, Näringsrik, gärna Väldränerad
Uppskattad leveranshöjd15-20 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop