product
33226@Plant Buxbom Buxus Faulkner 30-40cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-buxbom-buxus-faulkner-30-40cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-buxbom-buxus-faulkner-30-40cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock10580SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorBuxbom (Buxus Faulkner) bildar med sina små, mörkgröna blad en tät och lågväxande häck perfekt för formklipping. Den är vintergrön och dekorativ året runt. Buxbomen har länge används i Sverige och är uppskattad just för sin tålighet och formbarhet. Busken är lätt upprätt och något naturligt rundväxande. Den kan planteras och trivs i de flesta jordar och lägen. Var dock försiktig med vårsolen då denna kan bränna eller torka ut plantorna. Växten passar utmärkt både som solitär eller som häck. <p> <b>Krukodlade häckplantor<b> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.<p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 11630
  • Hem
  • Utomhus
  • @Plant Buxbom Buxus Faulkner 30-40cm 100st
@Plant Buxbom Buxus Faulkner 30-40cm 100st

@Plant Buxbom Buxus Faulkner 30-40cm 100st

Plant
Säljes 100st/förpackning.
10580 SEK / förp.
11630 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG20278

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Buxbom (Buxus Faulkner) bildar med sina små, mörkgröna blad en tät och lågväxande häck perfekt för formklipping. Den är vintergrön och dekorativ året runt. Buxbomen har länge används i Sverige och är uppskattad just för sin tålighet och formbarhet. Busken är lätt upprätt och något naturligt rundväxande. Den kan planteras och trivs i de flesta jordar och lägen. Var dock försiktig med vårsolen då denna kan bränna eller torka ut plantorna. Växten passar utmärkt både som solitär eller som häck.

Krukodlade häckplantor För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material och behöver vattnas direkt. Följ skötselråden/ infobladet som skickas med som även finns under rubriken Dokument. Det kan även förekomma skador på bladen på grund av hanteringen, detta påverkar inte plantan i sig.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypBuxbom
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnBuxus Faulkner
Krukstorlek15-17 cm
Zon1-4
Fullvuxen Höjd3-4 m
Färg LövverkGrön
JordmånMullrik, Näringsrik, gärna Väldränerad
Uppskattad leveranshöjd20-30 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop