product
33634@Plant Bukettspirea 50-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-bukettspirea-50-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-bukettspirea-50-80cm-100st-2-stonefactory.se.jpgInStock3950SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorGröna blad och vita blommor i maj. Friväxande/klippt häck upp till 2,5 meter och 1,5 meter bred. <p> Bukettspirea har gröna blad och rikligt med vita blommor i buketter längs med grenarna i maj. Robust rikt förgrenad och tät med välvda grenar. Gallras under vårvinter. Avtunning bör ske direkt efter blomning så att den kan sätta nya knoppar. Vill gärna stå ljust och öppet på lätt näringsrik jord. <p> Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.</i><b> <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i><b> <p> 4345
@Plant Bukettspirea 50-80cm 100st
@Plant Bukettspirea 50-80cm 100st
@Plant Bukettspirea 50-80cm 100st

@Plant Bukettspirea 50-80cm 100st

Plant
Levereras i 100-pack.
3950 SEK / förp.
4345 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10783

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Gröna blad och vita blommor i maj. Friväxande/klippt häck upp till 2,5 meter och 1,5 meter bred.

Bukettspirea har gröna blad och rikligt med vita blommor i buketter längs med grenarna i maj. Robust rikt förgrenad och tät med välvda grenar. Gallras under vårvinter. Avtunning bör ske direkt efter blomning så att den kan sätta nya knoppar. Vill gärna stå ljust och öppet på lätt näringsrik jord.

Vi har ett av branschens största sortiment av frilandsodlade (barrotade) häckväxter. Det är ett sortiment som vanligtvis är svårt att komma över för den vanliga husägaren. Fördelen för dig som kund är större, grövre och mer förgrenade plantor med ett mer utvecklat rotsystem. Man skulle kunna säga att plantorna är mer ”på gång” och rätt hanterat så når man snabbare det resultat man tänkt sig.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Säsong för barrotad häck är från mars till ca midsommar och oktober till december. Barrotade häckplantor bör inte planteras under sommaren då vädret är alldeles för varmt och soligt och kommer då inte orka att etablera sig. Ska du plantera under sommaren, välj då istället en krukodlad häck.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypSpirea
LägeSol
Antal100 st/frp
UtförandeFrilandsodlade
Latinskt NamnSpirea Vanhouttei
BlomningstidMaj-Juni
Zon1-6
Färg BlomningVit
Färg LövverkGrön
JordmånLätt och näringsrik
Uppskattad leveranshöjd50-80 cm
VintergrönNej
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop