product
33500@Plant Bergbambu Dino 125 cmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-bergbambu-dino-125-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-bergbambu-dino-125-cm-stonefactory.se.jpgInStock1195SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorBergbambu Dino 125 cm är kämpen bland bambusorter med kraftiga skott och en höjd som kan komma upp mot 5 meter. Den har smala, friska, vintergröna blad. Dino ska stå i mullrik dränerad jord för bästa utveckling, gärna vindskyddat. Den lämpar sig såväl solitärt som till insynsskydd och häck. Det lätta prasslet i vinden skapar mys i trädgården inte minst i närhet till uteplats. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i></b> <p> 1315
@Plant Bergbambu Dino 125 cm

@Plant Bergbambu Dino 125 cm

Plant
1195 SEK / förp.
1315 SEK / förp.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

Artikelnummer: GTG22515

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Bergbambu Dino 125 cm är kämpen bland bambusorter med kraftiga skott och en höjd som kan komma upp mot 5 meter. Den har smala, friska, vintergröna blad. Dino ska stå i mullrik dränerad jord för bästa utveckling, gärna vindskyddat. Den lämpar sig såväl solitärt som till insynsskydd och häck. Det lätta prasslet i vinden skapar mys i trädgården inte minst i närhet till uteplats.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypBambu
LägeSol/Halvskugga
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnFargesia murieliae Dino
Krukstorlek10 liter
Zon1-4
Fullvuxen Höjd4-5 m
Färg LövverkGrön
JordmånMullrik och Väldränerad
Uppskattad leveranshöjd125+ cm
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop