product
33222@Plant Ädeltuja Smaragd 60-80cm 100sthttps://www.stonefactory.se/utomhus/vaxter-plantor/plant-adeltuja-smaragd-60-80cm-100st?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/plant-adeltuja-smaragd-80-100cm-100st-stonefactory.se.jpgInStock12999SEK/utomhus/utomhus/vaxter-plantorLättodlad snabbväxande tät tuja. VInterggrön och härdig. Odlingsvärd. Perfekt i häckplantering eller solitär. <p> Ädeltuja är en odlingsvärd och mycket lättskött sort. Den är härdig och klarar de flesta lägen och väldränerade jordar. Växtsättet är pelarformat och upprätt höjd 3-6 meter. Står sig även vackert grön under vintern. Aningen tätare än ”Brabant”. Beskärning är inte nödvändig men putsning kan ske i april och maj. Går även bra att formklippa. <p> För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material. <p> <b><i>Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.</i></b> <p> 14300
@Plant Ädeltuja Smaragd 60-80cm 100st
@Plant Ädeltuja Smaragd 60-80cm 100st

@Plant Ädeltuja Smaragd 60-80cm 100st

Plant
Säljes 100st/förpackning.
12999 SEK / förp.
14300 SEK / förp.

Beställningsvara levereras normalt inom 2-3 veckor

Artikelnummer: GTG10972

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

Lättodlad snabbväxande tät tuja. VInterggrön och härdig. Odlingsvärd. Perfekt i häckplantering eller solitär.

Ädeltuja är en odlingsvärd och mycket lättskött sort. Den är härdig och klarar de flesta lägen och väldränerade jordar. Växtsättet är pelarformat och upprätt höjd 3-6 meter. Står sig även vackert grön under vintern. Aningen tätare än ”Brabant”. Beskärning är inte nödvändig men putsning kan ske i april och maj. Går även bra att formklippa.

För att plantorna inte ska tappa i kvalitet rekommenderar vi att du tar emot dina plantor snarast möjligt efter du fått en avisering från oss. Tänk på att det är levande material.

Notera att bilderna föreställer ett fullvuxet exemplar.

Specifikationer

Varumärke@Plant
TypTuja
LägeSol/Halvskugga
Antal100 st/frp
UtförandeKrukodlade
Latinskt NamnThuja occ Smaragd
Krukstorlek15-18cm
Zon1-3
Färg LövverkGrön
JordmånMullrik och Väldränerad
Uppskattad leveranshöjd60-80 cm
VintergrönJa
Åtgång3-4 st/meter
Manualer
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop