• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/Kalksten-rod-oland-oregelbunden.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/Kalksten-rod-oland-oregelbunden.jpg"}
category

Natursten på nätet med hemleverans

Natursten för utomhus

En äkta natursten har en charm som ingen annat. Att de även är huggna ur riktiga granitblock gör inte saken värre. Dessutom har vi en klassiker, Bohus granit som gatsten. Perfekt för den som vill skapa en klassisk garageuppfart eller detalj i trädgården med just natursten.

Natursten är det ultimata valet eftersom det är och alltid har varit tidlöst. Sten från naturen har använts så länge som människor har bott i hus. En klar fördel med dessa är att de inte är lika färgkänsliga i kombination till huset som betongprodukter kan vara.

Vanliga frågor

Vad menas med natursten?

Natursten är ett otroligt vackert stenmaterial och finns i lite ljusare färger men även mörkare färgnyanser. Stenen har ett matt utseende och är framställd av tumlad marmor vilket ger ett intryck av en sliten men levande yta. Det som utmärker natursten är att det är ett levande material med vackra skiftningar som kreerar en känsla av naturen i ditt hem.

Var kan man använda natursten?

Natursten går utmärkt att använda i kök, badrum och andra rum i huset. Det är ett tåligt och hållbart material som är lätt att rengöra. Letar du efter ett levande material med vackra färgnyanser och skiftningar som skapar en känsla av naturen i ditt hem är natursten det perfekta valet för dig.

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory