• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
product
437S:T Eriks Mursten Windsor Naturgrå 30x20x10 cmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/mursten/windsor-gra-30x20x10-cm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Media_4292.jpgInStock70SEK/utomhus/mursten/utomhusPerfekta valet för svängande murar! Murblocket AWS Windsor har en välvd front med riven yta. Det är avsett för stödmurar upp till 0,9 m i trädgårds- och parkmiljö. Vid högre slänter löser man det med terrassering i flera plan. <p><strong><br />Så här gör man när man lägger mur av Windsor.</strong></p> <p>1. Om underlaget redan består av grus eller annat väldränerat material, kontrollera att det är fast och väl komprimerat. Jämna till ytan med ett tunt lager grus. Om inte, bör det vara ett 30-40 cm djupt väl dränerat och packat bärlager.</p> <p>2. Lägg Windsor sida vid sida som figuren visar. Använd vattenpass för att få en jämn nivå. Bygger du en rak mur använder du snöre.</p> <p>3. Börja andra lagret med en halv sten som du delat med en huggmejsel eller dylikt. Lägg lagret klart och återfyll med dränerande grus, se figuren. OBS! Återfyll alltid vartefter arbetet fortgår.</p> <p>4. Vi rekommenderar att du inte lägger mer än 10 lager sten i höjd. Därefter kan du trappa in och bygga vidare eller stärka upp slänten med geonät.</p> 70

S:T Eriks Mursten Windsor Naturgrå 30x20x10 cm

Windsor är en mursten från S:T Eriks som lämpar sig väl för svängande murar och ger ett nätt intryck genom sin ytkaraktär som har en riven struktur.
steriks
70 SEK / st.

Artikelnummer: 9740-300000

Enhet: st.

Lagervara. Levereras normalt inom 6-12 arbetsdagar

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

SpecifikationerVectorCreated using Figma

BeskrivningVectorCreated using Figma

Andra tittade också på

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop