• Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser
  • Stonefactory
","primaryImageOfPage":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/Benders-Marksten-Labyrint-Antik-Gra.jpg","image":"https://www.stonefactory.se/pub_images/thumbs/Benders-Marksten-Labyrint-Antik-Gra.jpg"}
category

Marksten och betongsten med hemleverans

Marksten är ett givet material i de flesta gångar och trädgårdar och ger ett lyft för hela utomhusmiljön. Här kan ni se ett litet urval av vårt utomhussortiment. För att se hela vårt sortiment av marksten kan ni klicka er vidare i navigeringen till vänster.

Marksten i trädgården är ett underhållsfritt, hållbart och långsiktigt sätt att skapa en vacker, robust miljö och trädgårdsdesign. I vårt sortiment av marksten har du allt från marksten i grått, grafit och i terracotta.

Från lagret direkt till er trädgård. Att handla marksten är ett tungt jobb. Att lägga en vanlig gång i trädgården kan snabbt innebära lyft på flera ton. Vi på Stonefactory tyckte att det var hög tid att göra något åt saken. Att köpa marksten är enkelt och billigt på nätet. Med ett stort utbud av marksten till bra priser har Stonefactory lyckats bli en ledande aktör online gällande marksten i dess olika former. Självklart levererar vi all marksten med hemleverans. Be gärna vår kundtjänst boka in en transport som passar just er. I vissa fall behövs en kranbil i andra fall räcker det med en lastbil med bakgavellyft. Läs gärna mer om hur ni lägger marksten och vad ni bör tänka på i vår stenskola. Tänk på planera er stenläggning i god tid för att få bästa möjliga resultat.

Läs mer om hur du lägger marksten.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att lägga marksten?

Materialkostnaden för marksten beror på hur stora och tjocka plattor du behöver och vilket material, där betongplattor tenderar vara billigare än natursten. Snittpriset brukar landa mellan 200-400 kr/kvadratmeter. Du är välkommen att höra av dig till vår kundtjänst med beräknad kvantitet för en offert på markstenen och uppskattning av pris.

Hur tjock marksten behöver jag?

Det beror på var du ska lägga markstenen. Om du ska lägga markstenen på en uteplats fungerar det utmärkt med tunnare stenar. Om du exempelvis ska lägga stenar på en garageuppfart behövs tjockare stenar.

Kan jag lägga marksten själv?

Det går absolut bra att lägga markstenen själv! Det som är mest viktigt när du ska lägga stenen är underarbetet. När detta är gjort är det en enkel och smidig process!

Kundtjänst

Information

Kontakta oss

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
Stonefactory