product
3883Bricmate Z66 Limestone Grey Utomhusklinker 596x596 mmhttps://www.stonefactory.se/utomhus/marksten/utomhusklinker-fraktfritt/z66-limestone-grey-utomhusklinker-596x596-mm?channelCountry=SEhttps://www.stonefactory.se/pub_images/original/Z66-Limestone-Grey-Bricmate-Stonefactory.pngInStock425SEK/utomhus/marksten/utomhus/poolstenEn nyhet från Bricmate på den svenska marknaden. Nu finns exklusiva markplattor för utomhusbruk i flera snygga och exklusiva nyanser. Detta material lämpar sig även utmärkt som poolsten. En klockren markstensplatta för utomhusbruk. Denna platta är frostbeständig och fungerar utmärkt som poolsten då den är enkel att rengöra av har en smutsavvisande yta. Du kan även skapa en vacker terrass eller gångväg med denna markplatta. Plattan är av absolut högsta kvalitet och tillverkas av det välrenommerade företaget Bricmate. Precis som Limestone Light Grey är denna Grey varianten inspirerad av belgisk kalksten men i mörkare nyans. Plattorna har stor variation i både linjer samt i skiftningar i ljusa och mörka partier för en genuin kalkstenskänsla. Plattorna läggs enkelt och smidigt på sandbädd eller på Bricmate Piedestaler. Tänk på att variationer i plattan förekommer, exempelvis streck eller ojämnhet i färg. 500
Bricmate Limestone Grey Z66
Bricmate Z66 Limestone Grey Utomhusklinker 596x596 mm

Bricmate Z66 Limestone Grey Utomhusklinker 596x596 mm

bricmate
425 SEK / förp.
500 SEK / förp.
591 kr / m2

Hur mycket behöver du?

Kvadratmeter:

Paket:

Totalt 0.72m2

Beställningsvara. Levereras normalt inom 2-4 arbetsveckor

Artikelnummer: 60110

Enhet: förp.

  • Nöjdhetsgaranti
  • Prisgaranti
  • Snabba leveranser

Beskrivning

En nyhet från Bricmate på den svenska marknaden. Nu finns exklusiva markplattor för utomhusbruk i flera snygga och exklusiva nyanser. Detta material lämpar sig även utmärkt som poolsten.
En klockren markstensplatta för utomhusbruk. Denna platta är frostbeständig och fungerar utmärkt som poolsten då den är enkel att rengöra av har en smutsavvisande yta. Du kan även skapa en vacker terrass eller gångväg med denna markplatta. Plattan är av absolut högsta kvalitet och tillverkas av det välrenommerade företaget Bricmate. Precis som Limestone Light Grey är denna Grey varianten inspirerad av belgisk kalksten men i mörkare nyans. Plattorna har stor variation i både linjer samt i skiftningar i ljusa och mörka partier för en genuin kalkstenskänsla. Plattorna läggs enkelt och smidigt på sandbädd eller på Bricmate Piedestaler. Tänk på att variationer i plattan förekommer, exempelvis streck eller ojämnhet i färg.

Specifikationer

VarumärkeBricmate
Storlek i cm59,6x59,6
YtaMatt
FärgKalksten Grå
Tjocklek i mm20
m20,72
Antal St2
MaterialUtomhusklinker
Laserskuren
För Vägg
För Golv
Tål golvvärme
Frosttålig
Beräkat spill10%
Andra tittade också på

Info

Kontakt

Ring en av våra säljare:
08-22 16 00
E-post:
Kundservice@stonefactory.se

Adress:
Stonefactory Scandinavia AB
Teknikringen 10
583 30 Linköping

Följ oss

Nyhetsbrev

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
VA - Superföretagen
StonefactoryWebshop powered by Jetshop